Προεκλογική απάντηση της Δούρου για την τραγωδία της Μάνδρας, με βίντεο με τα έργα της

Βίντεο με drone για τα έργα και υπενθύμιση ότι υπήρχαν νεκροί (2) και στις πλημμύρες του 1996.
sf

Στην τελική ευθεία πριν τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, οι υποψήφιοι επιστρατεύουν όλα τα προεκλογικά τους όπλα. Έτσι και η Ρένα Δούρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην Περιφέρεια Αττικής, ανέβασε ένα βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media θέλοντας να ενημερώσει για τα έργα που έχει κάνει στη Μάνδρα Αττικής.

Το καλογυρισμένο βίντεο, για τις ανάγκες του οποίου φαίνεται ότι επιστρατεύτηκαν και drone, επιχειρείται μια ιστορική διαδρομή στα κακώς κείμενα της Μάνδρας από το 1853 έως σήμερα, με πρωτοσέλιδα εφημερίδων μάλιστα από το 1996 όπου υπενθυμίζουν ότι ένα ζευγάρι είχε χάσει τη ζωή του από τις πλημμύρες. Ωστόσο, δεν γίνεται αναφορά στις πιο πρόσφατες απώλειες από τις πλημμύρες στις 15 Νοεμβρίου του 2017, όταν έχασαν τη ζωή τους 24 άνθρωποι.

Η κυρία Δούρου είναι βέβαιη ότι οι πολίτες της Μάνδρας γνωρίζουν ότι σε κάθε σπιθαμή, στις γειτονιές τους εκτελούνται έργα από την Περιφέρεια Αττικής και στο βίντεο γίνεται λεπτομερής καταγραφή, τόσο των έργων όσο και του κόστους τους.