Προκαλεί ο Charlie Watts με τις δηλώσεις του: Δεν θα μου κόστιζε αν διαλύονταν οι Rolling Stones

Δήλωσε επίσης ότι ο Bowie δεν ήταν μουσική ιδιοφυΐα, απλώς «έγραψε κάποια καλά τραγούδια».
Luke MacGregor / Reuters

Οι Rolling Stones έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την επερχόμενη, μεγάλη περιοδεία τους σε Βρετανία και Ιρλανδία το καλοκαίρι.

Ο ντράμερ της μπάντας Charlie Watts, βρήκε την ευκαιρία να στρέψει επάνω του τους προβολείς κι έκανε δυο δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις: δεν θα του κόστιζε αν διαλυθεί το συγκρότημα και επιπλέον ο David Bowie δεν ήταν και καμιά «μουσική ιδιοφυΐα».

«Μ′ αρέσει να παίζω ντραμς, και μ′ αρέσει να παίζω μαζί με τον Mick Jagger, τον Keith Richards και τον Ronnie Wood, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν θα με πείραζε αν οι Rolling Stones έλεγαν ”αυτό ήταν... αρκετά”» δήλωσε ο Charlie στην εφημερίδα The Guardian.

«Σιχαίνομαι να το διαλύαμε με όχι φιλικό τρόπο. Θα ’θελα να πει ο Mick, ο Keith ή να πω εγώ ή να πει ο οποιοσδήποτε...δεν θέλω να το κάνω άλλο, για οποιονδήποτε λόγο, ή απλά να πούμε ”αυτό ήταν”. Δεν θέλω να είναι ένας τσακωμός» συνέχισε.

«Δεν ξέρω τι θα ’κανα έτσι και σταματούσα. Ο Keith είναι καλός στο να λέει ”από τη στιγμή που προχωράς, προχωράς”. Η δική μου μεγάλη ανησυχία είναι να είμαι αρκετά καλά. Ευτυχώς, δεν δουλεύουμε όσο στο παρελθόν. Υπάρχουν μεγάλα κενά μεταξύ του ενός show και του επόμενου» πρόσθεσε. Κι όταν ρωτήθηκε κατά πόσον η περιοδεία αυτή θα είναι η τελευταία της μπάντας, απάντησε: «Εμένα θα μου άρεσε να σταθώ στα πόδια μου την Κυριακή, 8 Ιουλίου, στο τέλος της συναυλίας στη Βαρσοβία».

Μιλώντας, τέλος, για τον θάνατο του David Bowie το 2016, είπε πως ένιωσε έκπληξη με την τόση έκφραση πόνου. «Σκεφτόμουν ότι, προφανώς, κι ο κόσμος θα ήταν θλιμμένος, ήταν αγαπητός κι έγραψε και κάποια καλά τραγούδια. Αλλά για μένα, δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)