Πτολεμαΐδα: Πέθανε αγοράκι 15 μηνών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια θανάτου.
skaman306 via Getty Images

Ανείπωτη τραγωδία στην Πτολεμαΐδα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης καθώς πέθανε ένα αγοράκι ηλικίας 15 μηνών

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το νήπιο που ζούσε με την οικογένειά του στην Πτολεμαΐδα, εξέπνευσε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου το είχαν μεταφέρει οι γονείς του.

Συγκεκριμένα το παιδί μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό, λόγω κάποιας αναπνευστικής λοίμωξης, αργά το βράδυ της Τρίτης 2/1/2024, στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όμως δυστυχώς παρά τη φροντίδα των γιατρών το μωράκι, 2-3 ώρες αργότερα κατέληξε.

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.

Το άτυχο αγοράκι μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο πριν καταλήξει – Είχε χρόνια νοσήματα

Σύμφωνα με το karfitsa.gr, το κακότυχο νήπειο μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο πριν καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε χρόνια νοσήματα ενώ στο νοσοκομείο του διενεργήθηκε τεστ με το αποτέλεσμα να είναι γρίπη τύπου Α.

Σύμφωνα με όσα είπε στην Karfitsa, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρώτρια του Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, Δέσποινα Καρασάββιδου: «Το βρέφος αρχικά μπήκε στο νοσοκομείο με πυρετό στις 1 Ιανουαρίου και μετά από τεστ που του έγινε από παιδίατρο αποδόθηκε αρχικά σε γρίπη τύπου Α. Το 16 μηνών βρέφος είχε και χρόνια νοσήματα. Δόθηκαν οδηγίες στους γονείς του βρέφους και έτσι πήγε στο σπίτι του. Ωστόσο την επόμενη μέρα στις 2 Ιανουαρίου επανήλθε στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των παιδιάτρων που κλήθηκαν, του Διευθυντή αλλά και του τμήματος ΜΕΘ Παίδων το βρέφος διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Για το συμβάν διενεργείται προκαταρκτική εξέταση».

Δημοφιλή