Ριάνα: Στέλνει λουλούδια σε ηλικιωμένες που λικνίζονται στο ρυθμό του Bitch Better Have My Money

Οι γλυκές κυρίες που έγιναν viral στο TikTok περίμεναν την αντίδρασή της αγαπημένης τους σταρ μέρες ολόκληρες.
Screenshot @arcadiasrlivingbg/TikTok

Ένα υπέροχο μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα κοσμεί το πιάνο στο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων Arcadia, στην πόλη Μπόουλινγκ Γκριν της πολιτείας Κεντάκι. Ωστόσο, το εντυπωσιακό της ιστορίας δεν είναι τα λουλούδια, αλλά το σημείωμα που τα συνοδεύει, το οποίο υπογράφει η Ριάνα.

«Κορίτσια ο χορός σας ήταν το κάτι άλλο», γράφει το σημείωμα της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας.

«Όταν εμφανίστηκαν τα τριαντάφυλλα από τη Ριάνα, ήμασταν όλες μας σοκαρισμένες», δήλωσε στην HuffPost η Πέγκ Όακς, διευθύντρια κοινοτικών σχέσεων του κέντρου Arcadia. «Όλη την εβδομάδα, περιμέναμε να λάβουμε μήνυμά της».

Τα λουλούδια που στάλθηκαν το Σάββατο, ήταν το ευχαριστώ της Ριάνα για το βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του κέντρου φιλοξενίας στο TikTok, όπου μια ομάδα γυναικών αναπαριστούν το σόου της τραγουδίστριας στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl με το τραγούδι «Bitch Better Have My Money», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 31 εκατομμύρια προβολές.

@arcadiasrlivingbg

Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp

♬ original sound - Brian Esperon

Στο σύντομο αλλά αξιολάτρευτο βίντεο, οι 11 γυναίκες είναι ντυμένες με ολόλευκα ρούχα, θυμίζοντας τα κοστούμια που φορούσαν οι χορεύτριες και οι χορευτές της Ριάνα. Η 87χρονη Ντόρα Μάρτιν, που αποκαλύπτεται τελευταία πίσω από όλες τις άλλες είναι η μόνη που φορά κόκκινα όπως η διάσημη ποπ σταρ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Super Bowl.

«Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες όταν μάθαμε ότι η Ριάνα παρακολούθησε το βίντεο και είδε τις υπέροχες κυρίες μας να διασκεδάζουν και να χορεύουν με τη μουσική της», προσθέτει η Όακς.

Η Ριάνα δεν ήταν η μόνη που εξέφρασε τον θαυμασμό της προς τις γλυκές ηλικιωμένες κυρίες. Την περασμένη εβδομάδα ο Jay-Z έστειλε στις ίδιες κυρίες 100 όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα.

«Πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό στο TikTok, χωρίς να έχουμε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να γίνουμε viral. Απλώς προσπαθούσαμε να βρούμε κάτι νέο και ελκυστικό για τους κατοίκους του Arcadia που θα τους έδινε χαρά. Και τα καταφέραμε», εξηγεί η Όακς στην HuffPost.

Δημοφιλή