Ρίτα Γουίλσον: Τραγούδησε Κόκκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου (βίντεο)

«Δεν είμαι Έλληνας αλλά είχα την λογική να παντρευτώ μία Ελληνίδα», είπε ο Τομ Χανκς.
|
JONATHAN ERNST via Reuters

Έκλεψαν την παράσταση ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο για την αναγνώριση της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας με τον Αμερικανό πρόεδρο να αναφέρεται με πολύ θερμά λόγια για τη χώρα μας και τη συνεισφορά της στη δημιουργία του αμερικανικού κράτους λόγω της έννοιας της δημοκρατίας.

JONATHAN ERNST via Reuters

Ο κ. Μπάιντεν αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» που του έχουν προσδώσει στην πολιτεία του Ντέλαγουερ αλλά και στον Ρόμπερτ Μενέντεζ, για τον οποίο είπε «νομίζω ότι είναι Έλληνας».

JONATHAN ERNST via Reuters

Αναμφίβολα, όμως, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, τραγούδησε Σταμάτη Κόκκοτα και το τραγούδι «Μια παρένθεση και μόνο» με τους παριστάμενους να τη συνοδεύουν χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια.

Η Ρίτα Γουίλσον ερμήνευσε και άλλα τραγούδια στον Λευκό Οίκο.

Στη σκηνή ανέβηκε και ο Τομ Χανκς αφού ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε προς τη Ρίτα Γουίλσον ότι «το ταλέντο σου είναι απίστευτο. Και το μόνο που με ανησυχεί είναι το γούστο σου στους άνδρες». «Έχεις κάτι να πεις Τομ;» ρώτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον διάσημο ηθοποιό που απάντησε «δεν είμαι Έλληνας αλλά είχα την λογική να παντρευτώ μία Ελληνίδα» προκαλώνατς γέλια στο κοινό.

«Δύο άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά στο Χριστό κι έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου είναι ο Παναγιότατος Βαρθολομαίος και ο Πάπας. Και είναι φίλοι. Μάλιστα, ο Πάπα αναρωτιέται γιατί κάνω τον σταυρό μου όπως οι Ορθόδοξοι Χριστιάνοι, αν και είμαι Καθολικός. Κι αυτό είναι δική σας ευθύνη. Βρίσκομαι πολύ καιρό δίπλα σας», είπε γελώντας ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα