Η Ρίτα Γουίλσον μοιράζεται στο Instagram τις πρώτες σκέψεις της μετά τη διάγνωση καρκίνου του μαστού

Τι ζήτησε από τον σύζυγό της.
Theo Wargo via Getty Images

Ο Τομ Χάνκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είναι από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια του Χόλλυγουντ. Σύζυγοι, εραστές και γονείς, συνάδελφοι και φίλοι όπως έχουν πει και οι ίδιοι για τη σχέση τους έχουν συμπληρώσει 31 χρόνια έγγαμου βίου.

Μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες σε αυτή την πολυετή κοινή πορεία τους, ήταν φυσικά η ασθένεια της Γουίλσον. Πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και αν και κατάφερε να το ξεπεράσει, δεν ξεχνά ποτέ την ημέρα που πήρε τη διάγνωση στα χέρια της ούτε όμως και τις πρώτες σκέψεις που έκανε.

Αυτές τις σκέψεις μοιράστηκε λοιπόν με μια ανάρτησή της στο Instagram η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον σύντροφό της ζωής της.

«Πριν από τέσσερα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Έκανα τόσες πολλές σκέψεις. Φοβάσαι, αγχώνεσαι, σκέφτεσαι αν θα ζήσεις. Έτσι, έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση τον σύζυγό για την περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Θα ήθελα να είναι πολύ θλιμμένος για καιρό και θα ήθελα και ένα πάρτι, μια γιορτή!».