Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 53χρονος Νορβηγός που αναζητούσε κορίτσια μέσω αγγελίας

Την απαγόρευση προσέγγισης σχολικών συγκροτημάτων και παιδικών χαρών αποφάσισε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τον 53χρονο Νορβηγό.
rodiaki

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, ο 53χρονος άνδρας μετά τη σύλληψη του που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, για να δικαστεί. Η δίκη του ωστόσο αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10.06.2024 και ο Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης προσέγγισης σχολείων και παιδικών χαρών σε απόσταση μικρότερη των πενήντα μέτρων.

Ο αλλοδαπός κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις και συνελήφθη χθες στη μία το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο κατάστημα εστίασης όπου ανέφερε και στην αγγελία του, και είχε ορίσει ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Νορβηγός κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν υποστηρίζοντας ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο.

Δημοφιλή