ΔΙΕΘΝΕΣ
19/02/2018 18:29 EET

Ρωσία: Οι αρχές καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν με...σέξι διαφήμιση

Η αυξημένη αποχή από τις εκλογές είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε πολλές χώρες, και στις περισσότερες εξ αυτών οι αρχές προσπαθούν να παροτρύνουν τους πολίτες να ψηφίσουν με διάφορους τρόπου, ενίοτε ευφάνταστους!

Καθώς η Ρωσία προετοιμάζεται για τις εκλογές της 18ης Μαρτίου (στις οποίες η επικράτηση Πούτιν θεωρείται βέβαιη), μία διαφήμιση υπέρ της συμμετοχής σε αυτές έχει προκαλέσει αίσθηση στα ρωσικά social media. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik, δημιουργοί της είναι μια ομάδα από το Κίροφ, βόρεια της Μόσχας, που απλά εκμεταλλεύτηκε το αξίωμα ότι το σεξ...πουλάει.

Ο κεντρικός χαρακτήρας της διαφήμισης είναι ένας νεαρός που συναντά ένα κορίτσι σε ένα μπαρ, και σύντομα το...θερμόμετρο ανεβαίνει, οπότε και βρίσκονται γρήγορα στην τουαλέτα ερωτοτροπώντας. Ωστόσο, καθώς βρίσκονται σε πιο...στενή επαφή, η κοπέλα των ρωτάει αν έχει ψηφίσει. Όταν αυτός της απαντά όχι, τότε αυτή τον αφήνει στα...κρύα του λουτρού, λέγοντάς του πως δεν είναι αρκετά...ενήλικος για αυτήν.