ΔΙΕΘΝΕΣ
21/01/2020 12:22 EET | Updated 21/01/2020 17:44 EET

Ρώτησαν την Καμίλα αν θα της λείψει η Μέγκαν Μαρκλ και η αντίδρασή της τα λέει όλα

Πέρασε και δεν... ακούμπησε η Μέγκαν στο παλάτι.

Associated Press

Πέρασε και δεν... ακούμπησε η Μέγκαν στο παλάτι.

Οι ερωτήσεις για την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, είναι αναπόφευκτες, αλλά η βασιλική οικογένεια κάνει ότι μπορεί για να μην απαντήσει. 

Στα πράσα έπιασαν την Καμίλα, την δούκισσα της Κορνουάλης, οι δημοσιογράφοι, την ώρα που έβγαινε από τον οργανισμό Prospect Hospice Swindon, στην Αγγλία, για τον εορτασμό της 40ης επετείου.

Ερωτηθείσα για τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ και αν θα της λείψουν από το παλάτι, η Καμίλα δίστασε και στην συνέχεια χαμογέλασε και απάντησε: «Φυσικά». Μάλλον δεν ήταν και πολύ σίγουρη.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να σταματήσουν να δραστηριοποιούνταια ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σχεδιάζουν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Η βασίλισσα ήταν εμφανώς απογοητευμένη με την απόφαση του ζευγαριού, όπως φάνηκε και στην χθεσινή της δήλωση, αλλά μετά από ένα δίωρο συζητήσεων σε ήρεμους τόνους  με την Ελισάβετ, τον Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ αποφασίστηκε ότι θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος πριν ο Χάρι και η Μέγκαν αποκοπούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 

O πρίγκιπας Κάρολος, εξήγησε στον Χάρι πως οι οικονομικοί «πόροι» πλέον θα περιοριστούν κατά πολύ, εξαιτίας της απόφασής του με την σύζυγό του. Μάλιστα, ο Κάρολος φέρεται να του είπε πως περιμένει ότι μέσα από τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και από το εισόδημα που έχει από το Δουκάτο της Κορνουάλης, θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.

πηγή: People