Σάλος για παίκτη του Big Brother που μίλησε για βιασμό

Αποβλήθηκε από το σπίτι του παιχνιδιού. Αντιδράσεις και από τον πολιτικό κόσμο.
.
.
YouTube/big brother TeamFans

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε χυδαία, εκτός κάθε ορίου τοποθέτηση παίκτη του παιχνιδιού Big Brother στον ΣΚΑΪ περί βιασμού, η οποία προβλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο συγκεκριμένος παίκτης (Αντώνης Αλεξανδρίδης), σε συνομιλία χαμηλόφωνα με συμπαίκτες του, είπε για τις γυναίκες συμπαίκτριες πως «θα πηγαίνει κάθε μέρα σε μία να αδειάζει το πακέτο του...αλλιώς έχει βιασμό».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από το ευρύ κοινό, η οποία ξέφυγε από τα όρια της τηλεόρασης- με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να ζητά διερεύνηση από το ΕΣΡ και να δηλώνει πως επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Αντιδράσεις στο θέμα υπήρξαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, με δηλώσεις στα social media από τον Δ. Τζανακόπουλο, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο, καθώς και τη Ζέφη Δημαδάμα (αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ).

Η παραγωγή του παιχνιδιού απέβαλε τον παίκτη από το σπίτι του τηλεπαιχνιδιού. Ο ίδιος ο παίκτης ισχυρίστηκε πως δεν το εννοούσε έτσι όπως ακούστηκε.

Σημειώνεται πως, λόγω του περιστατικού, υπήρξε και αποχώρηση χορηγού, με την εταιρεία Rigas Furniture να ανακοινώνει πως «μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα