ΔΙΕΘΝΕΣ
06/09/2021 21:48 EEST

Σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το έντερο υποβλήθηκε ο Πελέ

Σύμφωνα με ανάρτησή του.

Paulo Whitaker via Reuters
Brazilian soccer legend Pele poses for picture after receiving an Olympic necklace from President of the International Olympic Committee (IOC) Thomas Bach at the Pele Museum in Santos, Brazil June 16, 2016. REUTERS/Paulo Whitaker

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θέματος του Πελέ, ο ίδιος ο θρύλος του ποδοσφαίρου με μήνυμά του, στα social media, έκανε γνωστό ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθεί όγκος από το παχύ έντερό του.
Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου».