ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/06/2018 11:26 EEST

Σε κρατητήρια στη Λαμία για λόγους ασφαλείας ο δράστης του φονικού της Άμφισσας

Eurokinissi

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, στη Λαμία, μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρόνος κρεοπώλης από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης από τους Ρομά στην ’Αμφισσα, προτίμησαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Πέτρος Μαντούβαλος, που προηγουμένως είχε σχετικές συζητήσεις, για να πείσει, όπως είπε, τον δράστη.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα ταξιδέψει μέχρι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής Άμφισσας ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί να ζητήσει προθεσμία.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Sponsored Post