ΔΙΕΘΝΕΣ
09/09/2020 12:36 EEST | Updated 09/09/2020 12:37 EEST

Συνελήφθη ως ύποπτη για τον θάνατο του μεγάλου σταρ του Μπόλιγουντ, Σ. Ρατζπούτ, η ηθοποιός, Ρέα Σακραμπόρτι

Ενα μεγάλο σκάνδαλο που συμπεριλαμβάνει αυτοκτονία και έρευνα για ναρκωτικά με πρωταγωνιστές ηθοποιούς του Μπόλιγουντ συγκλονίζει την Ινδία.

Prodip Guha via Getty Images
.

Ναρκωτικά, αυτοκτονία και προσφάτως μια σύλληψη...

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ενός σκανδάλου που συγκλονίζει την Ινδία είναι η σύλληψη της πανέμορφης 28χρονης ηθοποιού του Μπόλιγουντ, Ρέα Σακραμπόρτι, σε σχέση με μια υπόθεση που έχει να κάνει με τον θάνατο του ηθοποιού Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ ο οποίος υπήρξε σύντροφός της κι από τα μεγαλύτερα αστέρια στο Μπόλιγουντ. 

Η 28 ετών Σακραμπόρτι συνελήφθη την Τρίτη από το Γραφείο Ελέγχου Ναρκωτικών (NCB) στην Ινδία μετά από τρεις ημέρες ανάκρισης από την αστυνομία, σύμφωνα με το ινδικό μέσο Tribune.

Hindustan Times via Getty Images
.

Η 28χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό από το καλοκαίρι του 2019 προτού οι δύο αποφασίσουν να συγκατοικήσουν τον Δεκέμβριο του 2019. Ο Ρατζπούτ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Βομβάη στις 14 Ιουνίου ως αποτέλεσμα αυτοκτονίας. Ήταν 34 ετών.

Η οικογένεια του ηθοποιού κατηγόρησε την Σακραμπόρτι ότι συνέπραξε στην αυτοκτονία του με βλέψεις να του καταχραστεί την περιουσία του. 

Τον Αύγουστο η Σακραμπόρτι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε μια συνέντευξή της με την India Today αναφέροντας ότι ο Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ - που προαφνώς ήταν ευκατάστατος - ζούσε σαν βασιλιάς. «Ταξίδευε με ιδιωτικό τζετ, αυτές ήταν οι επιλογές της ζωής του», είπε. 

Ο αδερφός της 28χρονης ηθοποιού και η πρώην οικονόμος του εκλιπόντος έχουν επίσης συλληφθεί σε σχέση με έρευνα για ναρκωτικές ουσίες που βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με το BBC. 

Η αδερφή του Ρατζπούτ αντέδρασε στην σύλληψη με ένα tweet: «Ο Θεός είναι μαζί μας», έγραψε.

Κατηγορίες για τους συλληφθέντες, ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα. 

ΠΗΓΗ: People

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post