Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο: Επιστρέφει στα 97 του για να παρουσιάσει την επική σειρά του BBC Planet Εarth III

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στο μέρος που ο συνδέθηκε με τον Κάρολο Δαρβίνο, όπως αποκάλυψε ο παραγωγός της σειράς.
.
.
via Associated Press

Έχουν περάσει επτά χρόνια από το Planet Earth II, αλλά επιτέλους, απέχουμε μόλις μήνες από το τελευταίο μέρος της τριλογίας. Τα γυρίσματα του Planet Earth IIΙ αρχικά είχαν προγραμματιστεί για το 2019 αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι τελευταίες «πινελιές» προστίθενται στη σειρά, με τους υπευθύνους να επιβεβαιώνουν ότι ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο θα επιστρέψει για να παρουσιάσει τη σειρά.

Να τι γνωρίζουμε για το Planet Earth III μέχρι τώρα...

Τι έχουν αναφέρει οι άνθρωποι του BBC σε σχέση με την επιστροφή του Ντέιβιντ Ατένμπορο;

Στα 97 του χρόνια, ο ο σερ Ντέιβιντ θα επιστρέψει στις οθόνες μας ως οικοδεσπότης του Planet Earth III, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός, Μάικ Γκούντον.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στην The Mirror: «Η σειρά δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τον Ντέιβιντ, γι′ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσει το τρίτο μέρος της.

Οπως πάντα έχει κομίσει τον μεγάλο του ενθουσιασμό και σοφία, είναι ενθαρρυντικός σχετικά με αυτή τη νέα προοπτική και έχει, το γνωρίζω, πραγματικά απολαύσει τα εκπληκτικά νέα ”θαύματα” που φέρνει (η τεχνολογία) στην οθόνη».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι ο σερ Ντέιβιντ παρουσιάζει την εναρκτήρια σκηνή σε μια ιδιαίτερα εμβληματική τοποθεσία.

«[Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν] στην όμορφη βρετανική ύπαιθρο, ακριβώς στην τοποθεσία όπου ο Κάρολος Δαρβίνος συνήθιζε να περπατάει ενώ σκεφτόταν τις ιδέες του για την εξέλιξη που συγκλόνισαν τη Γη», είπε επίσης.

Η σειρά θα προβληθεί αυτό το χρόνο, αν και ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη. Γνωρίζουμε ότι θα προβληθούν οκτώ επεισόδια με τα πρώτα επτά να παρουσιάζουν και να εξετάζουν τις συμπεριφορές των ζώων - συμπεριλαμβανομένων και κάποιων για πρώτη φορά.

Το τελευταίο επεισόδιο θα φωτίσει τους ανθρώπους που εργάζονται προς σωτηρία κάποιων ειδών.

Τρέιλερ του Planet Earth III δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Δημοφιλή