ΔΙΕΘΝΕΣ
15/07/2018 13:26 EEST | Updated 15/07/2018 13:49 EEST

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένοπλο άνδρα να πυροβολεί τρεις φορές τον γιο γνωστού μαφιόζου των ΗΠΑ

Οι αρχές της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος άνδρας-πιθανώς μαφιόζικης συμμορίας-κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, στο οποίο είναι συνοδηγός, και ετοιμάζεται να πυροβολήσει θανάσιμα τον στόχο τους, ο οποίος κάθεται ανυποψίαστος στο δικό του αυτοκίνητο.

Ο άνδρας που τον αντιλαμβάνεται είναι ο 41χρονος Salvatore Zottola, εμπλεκόμενος με τη γνωστή στις ΗΠΑ μαφιόζικη  οικογένεια Bonnano, σύμφωνα με τη Foxμε αποφασιστικές κινήσεις, βγαίνει από το αυτοκίνητό του και αρχίζει να κυλιέται στο δρόμο, μέχρι να προσπαθήσει να βρει τρόπο να σωθεί.

Ο ένοπλος άνδρας όμως τον προλαβαίνει, τον πλησιάζει και αρχίζει να τον πυροβολεί επανειλημμένα. Σύμφωνα με την NBC New York, ο άνδρας πυροβολήθηκε τρεις φορές και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από κοντινή απόσταση, επέζησε.

Ο Salvatore Zotolla είναι γιος του 71χρονου Sylvester Zottola, ο οποίος είναι ύποπτος ότι εμπλέκεται στην οικογένεια εγκλημάτων Bonnano.

Σύμφωνα με έγγραφα του ποινικού δικαστηρίου του Bronx, ο Sylvester κατηγορείται για τρία  κακουργήματα και ένα περιστατικό φοροδιαφυγής για τον μήνα Ιούνιο

Όταν ήταν διατεθειμένος να επικοινωνήσει, αρνήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία.

 

Πηγές: FOX, NBC New York, Heavy 

 

Sponsored Post