Στοιχημάτισαν στον αγώνα αφού ολοκληρώθηκε και κέρδισαν 15.000 δολάρια

Ξεγέλασαν το «σύστημα». Ταμείο πήγαν;
via Associated Press

Το όνειρο κάθε παίχτη στο στοίχημα είναι να ποντάρει τα χρήματα του σε αγώνα που έχει ολοκληρωθεί.

Το συγκεκριμένο κουπόνι αφορούσε τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει στον αγώνα ποδοσφαίρου της Premier League στην Βρετανία στις 13 Μαΐου του 2021, μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Κάτι που τελικά συνέβη.

Μόνο που η εταιρεία Kambi είχε βάλει λάθος ημερομηνία. Αντί για 13, 14 Μαΐου, δίνοντας έτσι στον κόσμο το δικαίωμα να ποντάρει χρήματα ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ ήταν γνωστό πως ο Ράσφορντ είχε πετύχει γκολ.

Οι 86 άνθρωποι από το Νιου Τζέρσεϊ που νόμιζαν ότι κατάφεραν να ξεγελάσουν το «σύστημα» κερδίζοντας συνολικά 15.000 δολάρια (13.250 ευρώ), δεν χάρηκαν για πολύ, αφού είδαν τα δελτία τους να ακυρώνονται και ταυτόχρονα στις δύο εμπλεκόμενες στοιχηματικές εταιρείες να επιβάλλεται πρόστιμο.

Το λάθος αποκαλύφθηκε σε έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων του Νιου Τζέρσεϋ (New Jersey Division of Gaming Enforcement), το οποίο επέβαλε πρόστιμο 1.000 δολαρίων στις στοιχηματικές εταιρείες Kambi Group με έδρα την Μάλτα και την Rush Street Interactive με έδρα το Σικάγο.

Όπως ήταν φυσικό η «απερισκεψία» οδήγησε τις δύο εταιρείες να λάβουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας αλλά και σε υποχρεωτική επανεκπαίδευση των εργαζομένων τους προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Popular in the Community