Τα αξεσουάρ που κάνουν ακόμα πιο off-road τα Jeep

Η Jeep Performance Parts (JPP) προσφέρει αυθεντικά αξεσουάρ για τα μοντέλα της μάρκας με εστίαση στην εμφάνιση και την πρακτικότητα.
Other

To Jeep Wrangler δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα στον χρήστη να αφαιρεί με ιδιαίτερη ευκολία τμήματα του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή, για μια απόλυτη επαφή με τη φύση στις εκτός δρόμου εξορμήσεις. Επειδή λερώνονται πολλά μέρη του αυτοκινήτου, καθώς περνά από δύσβατες διαδρομές με λάσπη χιόνι ή άμμο, η Jeep Performance Parts σχεδίασε δύο νέα αξεσουάρ, τα οποία διευκολύνουν τους κατόχους Jeep Wrangler να προστατεύσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και να κάνουν πολύ πιο εύκολο τον καθαρισμό του.

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο πάτωμα από αντιολισθητικό πλαστικό υψηλής αντοχής, το οποίο καλύπτει το εσωτερικό και κάνει εξαιρετικά εύκολο τον καθαρισμό του, ακόμα και από λάσπες. Η σχεδίαση του καλύμματος αξιοποιεί επίσης τις οπές στράγγισης με τις οποίες είναι εφοδιασμένα όλα τα Wrangler. Το ανθεκτικό πάτωμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και αποτελείται από πολλές στρώσεις οι οποίες παρέχουν μόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο και τη ζέστη.

.
.
Stellantis© 2023 Stellantis

Αντίστοιχα, οι επενδύσεις των καθισμάτων από ανθεκτικό στη χρήση βινύλιο της Katzkin επιτρέπουν στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του χωρίς να φοβάται ότι θα προκαλέσει φθορά στα καθίσματα. Ο καθαρισμός τους γίνεται εξαιρετικά εύκολα, με την υγρασία και το νερό να μην επηρεάζουν την αντοχή της κατασκευής. Όπως και στην περίπτωση του πατώματος, οι συγκεκριμένες επενδύσεις είναι επίσης διαθέσιμες μόνο σε μαύρο χρώμα.

Τα δύο νέα αξεσουάρ προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηριδίων, αλλά και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα