Τα δάκρυα της Τζένιφερ Λόπεζ για εκείνους που χάθηκαν το 2020

... κι εμφάνισή της ως λευκό απαστράπτον χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Times Square.
.
.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπόρεσε να παραμείνει ασυγκίνητη επί σκηνής όταν θυμήθηκε τις ζωές που χάθηκαν αυτή την χρονιά από τον κορονοϊό.

Καθώς τραγουδούσε από την Times Square κατά την διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος του ABC New Year’s Rockin Eve, η 51χρονη περφόρμερ έκανε ένα διάλειμμα μετά το τέλος του τελευταίου της σινγκλ «In the Morning».

«Το 2020 έχει σχεδόν τελειώσει. Τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε». Η ίδια αναφέρθηκε σε μια άλλη μεγάλη παράσταση που έδωσε «μια από τις μεγαλύτερες της ζωής μου» (αναφερόμενη στο Super Bowl στην αρχή της χρονιάς) με ακροατές χιλιάδες. «Αλλά τώρα κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αυτό είναι εντάξει».

«Αν μας δίδαξε κάτι αυτός ο χρόνος είναι να είμαστε ευγνώμονες γι′ αυτό που έχουμε - να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή», είπε προτού δάκρυα αρχίσουν να τρέχουν από τα μάτια της. «Χάσαμε τόσο πολλούς. Τόσο πολλούς».

Αφ′ ότου η κάμερα εστίασε στον αρραβωνιαστικό της, Αλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος παρακολουθούσε το σόου, η τραγουδίστρια συνέχισε αναφερόμενη στο χιτ της «Dance Again» λέγοντας: «Ετσι, απόψε θα ζήσουμε, θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πριν από είκοσι χρόνια τραγούδησα αυτό το τραγούδι το οποίο δεν χρειαζόμαστε ποτέ περισσότερο απ′ ότι σήμερα».

Στην συνέχεια η ίδια ξεκίνησε την ερμηνεία του τραγουδιού των ’90′ς «Waiting for tonight» προτού στην συνέχεια αποδώσει με ηλεκτρικό ήχο το «Dream On» των Aerosmith. Η ίδια ολοκλήρωσε την παράσταση - που την βρήκε, μεταξύ άλλων, να εμφανίζεται ως άλλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια ειδική κατασκευή, πολύ εντυπωσιακή - ντυμένη στα λευκά στο κέντρο της εμβληματικής πλατείας της Νέας Υόρκης.

.
.

Το πρόγραμμα New Years Rockin’ του δικτύου περιλάμβανε επίσης σόου από την Σίντι Λόπερ, τον Μπίλι Πόρτερ, την Μάιλι Σάιρους και Νέλλυ, καθώς επίσης και μια συνέντευξη με τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την σύζυγό του δρ. Τζιλ Μπάιντεν.

ΠΗΓΗ: People