Τέμπη: Τι απαντά ο πατέρας θύματος σε όσους τον χαρακτηρίζουν «τέρας»

Επειδή χαρακτήρισε «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της Πολιτείας»
via Associated Press

Ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της Ελπίδας Χούπα, της 28χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, δέχτηκε προ ημερών κριτική για την δήλωση που έκανε με την οποία υποστήριξε πως τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων, «είναι βάλσαμο στην ψυχή του».

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν «τέρας».

Στον αντίποδα ο φίλος του Πάνος Νιαβής σε μια ανάρτηση του στο Facebook είχε χαρακτηρίσει ως «θλιβερούς ιεροξεταστές» όσους τον επικρίνουν μετά από αυτή την τραγωδία.

Το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της Ελπίδας, απάντησε ο ίδιος στους διαδικτυακούς επικριτές του.

«Δε με αγγίζουν καθόλου»

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του, ο κύριος Χρήστος Χούπας είπε: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τι απαντά ο πατέρας της Ελπίδας σε όσους το είπαν “τέρας”. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

Δημοφιλή