ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2018 20:38 EET

«Της έδεσαν τα πόδια για να πνιγεί»: Ανακοίνωση του γραφείου του Αλ. Κούγια για τη φοιτήτρια στη Ρόδο

Eurokinissi

Οι δράστες έδεσαν τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, προκειμένου να πνιγεί σίγουρα όταν την πέταξαν στη θάλασσα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείο του Αλέξη Κούγια- όπου επίσης αναφέρεται πως θα μηνυθεί όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί να προσβάλει τη μνήμη της νεκρής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους. «Της έδεσαν τα πόδια για να πνιγεί»: Ανακοίνωση του γραφείου του Αλ. Κούγια για τη φοιτήτρια στη

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

Sponsored Post