Τεστ Αριθμητικού Συλλογισμού για γερούς παίκτες

Συμπληρώστε το Τεστ Αριθμητικού Συλλογισμού έως και την Κυριακή 8/3/20 και 3 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση το βιβλίο Πάμε Πανεπιστήμιο 2020.
man think how to solve the problem
man think how to solve the problem
francescoch via Getty Images

Θέλετε να είστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας;

Γνωρίζετε ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο χρησιμοποιούν Τεστ Αριθμητικού Συλλογισμού για την επιλογή και ανάπτυξη του προσωπικού τους;

Πόσο γρήγορα μπορείτε να κατανοήσετε και να ερμηνεύσετε αριθμητικές πληροφορίες;

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο είναι ένα τεστ αριθμητικού συλλογισμού, το οποίο μετράει την ικανότητα του ατόμου να κατανοεί και να ερμηνεύει γρήγορα αριθμητικές πληροφορίες και να εξάγει ακριβή συμπεράσματα βασισμένα σε αριθμητικά δεδομένα.

Τέτοιου είδους ερωτηματολόγια χρησιμοποιούνται για την επιλογή και ανάπτυξη του προσωπικού από οργανισμούς και μεγάλες εταιρίες σε αρκετές χώρες στον κόσμο.

Συμπληρώστε το Τεστ Αριθμητικού Συλλογισμού έως και την Κυριακή 8/3/20 και 3 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση το βιβλίο Πάμε Πανεπιστήμιο 2020.

Για κάθε τεστ που θα συμπληρώνεται ολόκληρο η εταιρία Orientum θα προσφέρει 1 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας -Ορφανοτροφείο Θηλέων

Στην Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας (www.orientum.gr) προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους υποψήφιους εργαζομένους να εξασκηθούν στα συγκεκριμένα ερωτηματολόγια και έτσι δημιουργήσαμε το παρακάτω τεστ, που έχει σχέση με αριθμητικές σειρές και αριθμητικούς πίνακες. Επομένως με τη συμμετοχή σας, θα δημιουργήσουμε το τελικό τεστ που θα αξιοποιηθεί στην επιλογή υποψηφίων.

Σε κάθε ερώτηση σας δίνονται προβλήματα αριθμητικών σειρών. Σε κάθε πρόβλημα εσείς θα πρέπει να βρείτε τον έναν αριθμό που συμπληρώνει σωστά την αριθμητική σειρά ανάμεσα στις πέντε επιλογές αριθμών που αντιστοιχούν στην κάθε σειρά. Η σωστή απάντηση είναι πάντα μόνο μία και είναι ο αριθμός που συμπληρώνει σωστά την κάθε αριθμητική ακολουθία.

Το link για την ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι το: https://bit.ly/3arF4L4

Πήγαινε στην αρχική σελίδα