ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17/07/2019 16:59 EEST | Updated 17/07/2019 17:00 EEST

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Καραμανλή

Νυν και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία τελικά έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7), αμέσως μετά την ορκωμοσία των βουλευτών.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στη Βουλή, κάτι που είχε κάνει και με τον Αντώνη Σαμαρά το απόγευμα της Δευτέρας (15/7).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και στην ατζέντα της συζήτησης των δύο ανδρών ήταν οι τρέχουσες  πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι προοπτικές που διανοίγονται για την χώρα μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ και τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Κώστα Καραμανλή για τη θερμή στήριξη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης και στην συμβολή στην επικράτηση της ΝΔ. Να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά μετά από περίπου μία δεκαετία, υπήρξε δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, περίπου μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Εκεί ζήτησε την  στήριξη όλων προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ την επομένη πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη, κάτι που φάνηκε ότι ενίσχυσε την συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Sponsored Post