Θαμώνας σε «ουφάδικο» τα έκανε γυαλιά καρφιά με τσεκούρι

Έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του επί δύο μέρες.
sdv
sdv
Facebook

Θαμώνας σε «ουφάδικο» της Νέας Ορλεάνης έπαθε αμοκ καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον χώρο μετά από διαφωνία που είχε με τους εργαζόμενους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θαμώνας του «Sea Cave Arcade and Bar» στη Νέα Ορλεάνη άρχισε να γεμίζει τις οθόνες των vintage ηλεκτρονικών παιχνιδιών με αυτοκόλλητες τιμές σούπερ μάρκετ. Όταν ένα μέλος του προσωπικού του ζήτησε να αποχωρήσει από το κατάστημα, ο άνδρας με το παρατσούκλι «Ο Λύκος» ρώτησε τον υπάλληλο αν «θέλει να πεθάνει». Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Πριν τον οδηγήσουν στην έξοδο, οι εργαζόμενοι του «Sea Cave Arcade and Bar», του επέστρεψαν τα χρήματα που είχε καταβάλλει για την συνδρομή του. Παρά τους ελάχιστους μήνες που ήταν μέλος είχε προλάβει να αποκτήσει την φήμη του εξαιρετικά αγενή που έκανε το σύνολο εργαζομένων και πελατών να αισθάνονται άβολα με την παρουσία του.

Κατά την αποχώρηση του φέρεται να απείλησε μέλη του προσωπικού με ένα μαχαίρι πεταλούδας στο πάρκινγκ ενώ δεν δίστασε να τους είπε ότι οπλοφορεί. Τελικά μετά κόπων και βασάνων έφυγε – αλλά, όπως αποδείχθηκε, όχι για πολύ.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, επέστρεψε στο μαγαζί και χρησιμοποιώντας μια κλειδαριά ποδηλάτου κλείδωσε τους πελάτες και τους υπαλλήλους στο κατάστημα. Στη συνέχεια άρχισε να σπάει τα τζάμια. Οι θαμώνες και το προσωπικό κατάφεραν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα και κάλεσαν την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ αργά για να συλλάβουν τον άνδρα.

Απτόητος «Ο Λύκος» επέστρεψε και παλι κατά τη διάρκεια της νύχτας και έσπασε και τα υπόλοιπα παράθυρα. Και πάλι, κλήθηκε η αστυνομία να επέμβει αλλά, και πάλι, έφτασε πολύ αργά. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ μέχρι που τελικά ο άνδρας κατάφερε να μπεί στο «ουφάδικο» και χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι κατέστρεψε όλα τα παιχνίδια, τηλεοράσεις και ότι βρήκε στο διάβα του. Για άλλη μια φορά, κλήθηκε η αστυνομία μόνο που για άλλη μια φορά, έφτασε πολύ αργά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας με τον τρομοκρατημένο ιδιοκτήτη να παρακολουθεί την εξέλιξη του από το σπίτι. Υπολογίζει ότι η συνολική ζημιά στην περιουσία του κυμαίνεται μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων (27.000 - 45.000 ευρώ). Έχει μάλιστα δημιουργήσει μια σελίδα στο διαδίκτυο με την ονομασία «crowdfunding» προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την αποκατάσταση των παιχνιδιών, αλλά όπως λέει πολλά από τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στα vintage παιχνίδια δεν παράγονται πλέον και θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθούν.

Τίποτα όμως δεν φάνηκε να ικανοποιεί τον δράστη αφού την επόμενη κιόλας μέρα επέστρεψε και πάλι στο κατάστημα κρατώντας ένα περίστροφο την ώρα που μια ομάδα υπαλλήλων και πελατών καθάριζαν το «χάος» που άφησε πίσω του ο «Λύκος». Εκείνος άρχισε να τους φωνάζει «Είμαι το καρτέλ και κλείνω αυτή την επιχείρηση». Άπαντες διέφυγαν από την πίσω πόρτα, για άλλη μια φορά, ενώ ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Αυτή τη φορά όμως, η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει. Το πραγματικό όνομα του δράστη είναι Μίτσελ Σίντνεϊ ΜακΝίλι και στο ενεργητικό του φέρεται να είχε ήδη πολλαπλά εντάλματα σύλληψης για εγκληματικές επιθέσεις στην Πολιτεία της Γιούτα, απ′ όπου κατάγεται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες καταδίκες του ή την ψυχική του κατάσταση.

Πηγή: RT

Δημοφιλή