ΔΙΕΘΝΕΣ
28/12/2018 11:44 EET

The Sun: Η Μέγκαν κέρασε μαριχουάνα στον πρώτο γάμο της στη Τζαμάϊκα

Yahoo Style France

Πλέον τα περιμένουμε όλα από την Μέγκαν Μαρκλ με τόσα και τόσα που έχουμε διαβάσει αυτές τις μέρες. Όμως, ποιος θα περίμενε ότι μια δούκισσα σαν του λόγου της θα έδινε μαριχουάνα στους καλεσμένους στον γάμο της;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μέγκαν έχει καυχηθεί σε φίλους ότι στον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τρέβορ Ένγκελσον στην Τζαμάικα, είχε μοιράσει σακουλάκια με μαριχουάνα - η κατοχή της οποίας ήταν παράνομη τότε - σε όσους παρευρέθηκαν.

Η σκανδαλοθηρική ηλεκτρονική εφημερίδα «The Sun» αποκαλύπτει πως σε emails που έχουν διαρρεύσει, η Μέγκαν συνομιλεί με έναν φίλο και του περιγράφει πως θα μοιράσει μαριχουάνα, την οποία της έδωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου έμενε. 

Amanda Edwards via Getty Images

Πηγές μάλιστα αναφέρουν πως η πρώην ηθοποιός βοήθησε τους καλεσμένους να στρίψουν τα τσιγάρα με μαριχουάνα και τοποθέτησε και τα φιλτράκια. 

Την πληροφορία ότι οι καλεσμένοι έλαβαν μαριχουάνα στο γάμο επιβεβαίωσε και ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, νωρίτερα το μήνα, την εποχή μάλιστα που η κατοχή του συγκεκριμένου ναρκωτικού ήταν παράνομη.

«Είναι παράνομο αλλά στην Τζαμάικα δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι συνιθισμένο εκεί πέρα. Δεν καπνίζω μαριχουάνα και ούτε η Μέγκαν απ′ όσο γνωρίζω» δήλωσε ο πατέρας της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Τρέβορ Ένγκελσον παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2011 στην Τζαμάικα αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

 

Πηγή: Daily Mail