ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/08/2019 09:57 EEST | Updated 23/08/2019 14:51 EEST

Thomas Cook: Αστικό ξενοδοχείο με τροπική διακόσμηση στην πόλη της Ρόδου

Με 18 δωμάτια, σουίτες με μπαλκόνι και πανοραμική θέα και rooftop πισίνα με bar.

Είναι, πλέον, της μόδας τα αστικά ξενοδοχεία, μικρά, με χαρακτήρα και ιδιαιτερότητες. Κυρίως τα χαρακτηρίζουμε ως boutique hotels. Ενα τέτοιο ξενοδοχείο, άνοιξε η Thomas Cook στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Πρόκειται για το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club, με την επωνυμία «Cook’s Club City Beach Rhodes» κι ακολουθεί μία σειρά νέων ξενοδοχείων που άνοιξαν στην Τουρκία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία. Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club άνοιξε στην Κρήτη το 2018. Το Cook’s Club δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά ταξιδιωτών, δίνοντας έμφαση στον μοντέρνο σχεδιασμό, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό, με DJs δίπλα στην πισίνα και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, υπό το καθεστώς franchise και διοικείται από τον Γαβριήλ Καραθωμά, ο οποίος λειτουργεί, επίσης, το Cook’s Club Tigaki Kos, το οποίο άνοιξε αυτό το καλοκαίρι και το Smartline More Meni Residence, το οποίο βρίσκεται επίσης στο Τιγκάκι της Κω. Το κόστος ανακαίνισης του ξενοδοχείου ανήλθε στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το ξενοδοχείο, 18 δωματίων, φέρνει το στοιχείο της τροπικής διακόσμησης των Cook’s Club, προσφέροντας σουίτες με μπαλκόνι και πανοραμική θέα και rooftop πισίνα με bar. Διαθέτει δε και ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post