Τι τρώνε κάθε μέρα 4 διατροφολόγοι για να μην παχύνουν

Το διαιτολόγιο μιας τυπικής μέρας έχει εκπλήξεις.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι τρώνε οι ειδικοί της διατροφής; Εμείς ναι. Γι′ αυτό και παρουσιάζουμε το καθημερινό διαιτολόγιο τεσσάρων διατροφολόγων, απ ’όπου προκύπτει ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να διατηρήσει κάποιος το βάρος του, αναλόγως με τις διατροφικές του προτιμήσεις. Οι ειδικοί δημοσίευσαν το πρόγραμμά τους στο nbc.

Η διατροφή της δρ Σαμάνθα Κάσσετι (για όσους αγαπούν τις πρωτεΐνες)

Πριν το πρωινό: Καφές με μια κουταλιά σκόνη κολλαγόνου (που κάνει καλό στις αρθρώσεις και το δέρμα) και γάλα 2%.

Πρωινό: smoothie από φρούτα (όπως μάνγκο ή κεράσια), αναμεμειγμένα με baby σπανάκι, ταχίνι ή αβοκάντο και αντιοξειδωτικά μπαχαρικά, όπως κανέλα ή τζίντζερ.

Μεσημεριανό: Μια μεγάλη σαλάτα, που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και ψιλοκομμένο κοτόπουλο ή φασόλια ανάμεσα στα λαχανικά.

Σνακ: Ένα μήλο με ταχίνι ή σταφύλια με λίγο τυρί

Βραδινό: Κοτόπουλο σε στυλ taco, μαζί με μαύρα φασόλια, αβοκάντο και τορτίγια.

Επιδόρπιο: Λίγη σοκολάτα υγείας, λίγη μπανάνα και ένα αρωματικό τσάι.

Η διατροφή της δρ Ταμάρα Φρούμαν (για όσους αγαπούν τις εξωτικές γεύσεις)

Πρωινό: γαλλικός καφές με γάλα χωρίς λακτόζη και τοστ με αβοκάντο

Μετά το πρωινό: τρία μανταρίνια ή ένα μήλο ή μία μικρή χούφτα στραγάλια.

Μεσημεριανό: Μεξικάνικη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, μεξικάνικα φασόλια (μαύρα).

Βραδινό: μπιφτεκάκια γαλοπούλας με σος μαρινάρα, σερβιρισμένα με σπανάκι. Εναλλακτικά, το συνοδεύει με βραστή γλυκοπατάτα ή κουνουπίδι βραστό.

Η διατροφή της δρ Κέρι Γκαρνς (για τους λάτρεις του υδατάνθρακα)

Πρωινό: Μία μίξη από πλιγούρι βρώμης, σπόρους chia, γάλα χωρίς λιπαρά και βούτυρο αμυγδάλου για να φτιάξω το oatmeal, μαζί με 1/4 φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι και έναν καφέ σκέτο.

Μεσημεριανό: Ένα κουλούρι ολικής άλεσης, 1/4 αβοκάντο, καπνιστός σολομός ή δύο αυγά και ντομάτα.

Μετά το μεσημεριανό: Καφές και φρούτο, συνήθως blueberries.

Σνακ: Ένα κομμάτι τυρί και λίγα κράκερ

Βραδινό: Ένα φλιτζάνι ζυμαρικά με παρμεζάνα, μαζί με βραστά θαλασσινά και λαχανάκια Βρυξελλών

Η διατροφή της δρ Έμιλι Φιλντ (για τους λάτρεις της Macro -δίαιτας)

Πρωινό: αυγά scrambled, μαζί με μπέικον ή λουκάνικο και Sauerkraut (σ.σ. σπεσιαλιτέ της γερμανικής και γαλλικής κουζίνας που παρασκευάζεται από λάχανο με αλάτι)

Μεσημεριανό: Τόνος με σαλάτα

Σνακ: Ένα μήλο και λίγο φιστικοβούτυρο ή αποξηραμένα φρούτα

Βραδινό: Μία μπριζόλα στεγνή, μαζί με ρύζι στον ατμό και κουνουπίδι στον ατμό ή mix λαχανικών από αυτά που πουλάνε συσκευασμένα και κατεψυγμένα.