Το άλογο του γείτονα έκανε σεξ με το αυτοκίνητο μου: Απίθανες ασφαλιστικές ιστορίες

Υπάρχει τελικά εταιρεία, που είναι συνεπέστατη, προς τους πελάτες της.
Mexitographer via Getty Images

Τι κοινό μπορεί να έχουν μία μαϊμού που είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, ένας ληστής που κλεiδώθηκε μέσα σε ένα καλύβη και τέλος ένα άλογο που ασέλγησε πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αγγλική έκδοση της HuffPost UK όλα τα παραπάνω, είναι πραγματικά περιστατικά, τα οποία συνέβησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποζημιώθηκαν στο ακέραιο από την ασφαλιστική εταιρεία Aviva.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε για το έτος 2018, δέχτηκε να αποζημιώσει 991.700, προσωπικές και εμπορικές υποθέσεις, με το ποσό να υπερβαίνει τα 3.8 εκατομμύρια λίρες.

Από τις πιο τρελές ασφαλιστικές υποθέσει που δέχτηκε να αποζημιώσει ήταν:

- Αποζημίωση για επισκευή αυτοκινήτου σε φανοποιείο για ζημιές που προκλήθηκαν όταν άλογο το μπέρδεψε για φοράδα και του ’δωσε και κατάλαβε.

- Αποζημίωση για αντικατάσταση κινητού όταν μαϊμού βούτηξε την τσάντα του πελάτη σε τουριστικό θέρετρο και το έσπασε στα εξ ων συνετέθη.

- Αποζημίωση για ιατρική περίθαλψη, όταν τουρίστας κατά την επίσκεψη του σε πάρκο άγριων ζώων, δέχτηκε επίθεση από γορίλα που για αναμνηστικό της συνάντησης τους, του χάρισε μια εξαιρετική δαγκωματιά.

- Αποζημίωση για φθορά σε καλύβη, όταν επίδοξος ληστής, κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, με την αστυνομία να προχωράει στην άμεση σύλληψη του.

Οπως δήλωσε η ασφαλιστική εταιρεία Aviva, υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν ικανοποιήθηκαν καθώς το ποσό ήταν χαμηλότερο του απαλλασσόμενου ορίου.

Πηγή: HuffPost UK

Δημοφιλή