ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/03/2020 23:15 EET | Updated 23/03/2020 23:23 EET

Το brainy.gr προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους μαθητές της Ελλάδας

Για όλο το διάστημα που τα σχολεία παραμείνουν κλειστά.

brainy.gr

Το δικαίωμα στη μάθηση παραμένε ακόμα και όταν #μένουμε_σπίτι, χάρη στο brainy.gr.

Πρόκειται για μία βραβευμένη online πλατφόρμα μάθησης, ένα σύγχρονο σύστημα – εργαλείο μελέτης σχεδιασμένο από έμπειρους εκπαιδευτικούς, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Οπως ενημερώνει το dinamiprosforas.gr, εν όψει της επείγουσας κατάστασης και των εξελίξεων που κυριαρχούν στη χώρα μας, το brainy.gr συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για τον συντονισμό φορέων παροχής δωρεάν υπηρεσιών λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα προσφέρει την ελεύθερη – δωρεάν πρόσβαση στο περιβάλλον των μαθημάτων που διαθέτει, σε όλους τους μαθητές της Ελλάδας, 5ης, 6ης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου, για όλο το διάστημα που τα σχολεία παραμείνουν κλειστά.

Το brainy.gr περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα των αντίστοιχων τάξεων και τα παιδιά έχουν στη διάθεση τους όλη τη σχολική ύλη των μαθημάτων, σε επίπεδο θεωρίας, ασκήσεων, επαναληπτικών διαδραστικών test καθώς και καθημερινής υποστήριξης για επίλυση αποριών από την εκπαιδευτική ομάδα του brainy.

Μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα του brainy.gr από το σπίτι με ένα κλικ εδώ https://brainy.gr και εδώ https://brainy.gr/ypostiriksi.

Πηγή: dinamiprosforas.gr

 

Sponsored Post