Το δώρο με το οποίο θα κάνεις τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μοιράσεις αγάπη.
"Δώρα αγάπης" από την ΑΒ Βασιλόπουλος
"Δώρα αγάπης" από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο πράγματα περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία: το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα. Το καλοκαίρι πέρασε, όμως τα Χριστούγεννα απέχουν μόνο λίγες μέρες και το μυαλό όλων είναι στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Δρόμοι φωτισμένοι, δώρα, τραγούδια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, μελομακάρονα, κουραμπιέδες. Αυτά είναι συνήθως τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης Χριστούγεννα. Καλά όλα αυτά. Αυτό όμως που δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ότι τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ’ όλα η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς και ότι όλοι χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά.

Κάποιοι χρειάζονται αυτή την αγκαλιά λίγο περισσότερο από τους άλλους. Κι αυτούς θα πρέπει να σκεφτούμε και φέτος τα Χριστούγεννα. Εκείνους που δεν είναι οικογένειά μας, δεν είναι φίλοι μας, είναι όμως άνθρωποι και χρειάζονται ό,τι χρειάζεται κάθε άνθρωπος. Φροντίδα, ζεστασιά και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Γιατί τελικά, όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη.

"Δώρα αγάπης" από την ΑΒ Βασιλόπουλος
"Δώρα αγάπης" από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Κάνε τη διαφορά με ένα «Δώρο αγάπης»

Αυτή τη στήριξη που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας, προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία και φέτος τα Χριστούγεννα στέλνει το δικό της μήνυμα προσφοράς. Η εταιρεία, σε όλη τη διαδρομή της, υποστηρίζει μέσα από Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας τις ζωές ολοένα και περισσότερων.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, λοιπόν, φέρνει μοναδικά “Δώρα Αγάπης” σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της και μας καλεί να κάνουμε και εμείς τις δικές μας πράξεις αγάπης τις φετινές γιορτές. Με μια απλή κίνηση, που κοστίζει ελάχιστα, μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Για έναν καλύτερο κόσμο. Με ένα «Δώρο Αγάπης»!

Το σποτ της πρωτοβουλίας της ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας πείσει:

Κάθε ‘Δώρο Αγάπης’ που θα βρείτε σε 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, ενώ περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό. Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να μοιράσετε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή μπορείτε να ενισχύσετε με το κουτί το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Για κάθε “Δώρο Αγάπης” που εσείς αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

Αν θέλετε κι εσείς «να μπείτε στα παπούτσια του Άγιου Βασίλη» και να μοιράσετε λίγη αγάπη, φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε πολύ απλά να το κάνετε πράξη. Και στο τέλος της χρονιάς, θα νιώθετε ότι έχετε κάνει κάτι πραγματικά μεγάλο. Αξίζει.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.