ΔΙΕΘΝΕΣ
13/09/2019 09:32 EEST

Το Google Maps «βρήκε» τη σορό άνδρα μετά από 22 χρόνια εξαφάνισης

Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε παρατηρήσει το παράξενο της φωτογραφίας.

GOOGLE MAPS

Η σορός ενός άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σε τεχνητή λίμνη της Φλόριντα μέσω της εφαρμογής Google Maps. Ο 40χρονος Γουίλιαμ Μολντ αναζητούνταν από τις 7 Νοεμβρίου του 1997.

Ένας άνδρας παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τη τενητή λίμνη στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα. Ήταν κάτι που οι έρευνες 22 χρόνων δεν είχαν παρατηρήσει. Όταν οι αρχές ενημερώθηκαν και ακολούθησαν οι σχετικές έρευνες, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο του άτυχου 40χρονου που γυρνούσε από μπαρ για να παέι στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο ίδιος νεκρός.

GOOGLE MAPS

Πληροφορίες του Charley Project, πρόγραμμα ενημέρωσης για τις υποθέσεις εξαφάνισης που έχουν «παγώσει», αναφέρουν ότι το όχημα εμφανίζεται σε φωτογραφία του Google Maps από το 2007, αλλά κανείς δεν το είχε δει μέχρι σήμερα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο Μολντ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στη λίμνη. Εξηγούν ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο άνδρας βρισκόταν εντός της λίμνης, μέχρι που τα νερά της μετατοπίστηκαν.

 

Πηγή: BBC