Γιατί το καστ του Black Panther έκανε τη Sandra Bullock να κλάψει «ως μητέρα»

Γιατί το καστ του Black Panther έκανε τη Sandra Bullock να κλάψει «ως μητέρα»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με το «Access Hollywood», η Sandra Bullock δήλωσε ότι άρχισε να κλαίει όταν είδε τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς ταινίας της Marvel «Black Panther» στο κόκκινο χαλί της 90ης απονομής βραβείων Όσκαρ, την περασμένη Κυριακή.

«Άρχισα να κλαίω όταν τους συνάντησα στα παρασκήνια και τους έλεγα τι σημαίνει η ταινία για μένα ως γυναίκα, αλλά κυρίως ως μητέρα», είπε. «Αυτό λέει πολλά για το πού βρισκόμαστε σε αυτό τον κόσμο και τον κόσμο των υπερηρώων».

Η Bullock είναι μητέρα δυο έγχρωμων παιδιών: του Louis Bardo Bullock και της Laila Bullock, τα οποία υιοθέτησε από τη Νέα Ορλεάνη το 2010 και από τη Louisiana το 2015, αντίστοιχα.

Όσο για το «Black Panther», η Bullock είπε κάτι που τονίζει την ανάγκη για αντιπροσώπευση στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. «Είμαι τόσο ευγνώμων προς τη Marvel γιατί πριν από 5 χρόνια, ο γιος μου με ρώτησε αν υπάρχουν έγχρωμα Legos. Και του είπα ότι υπάρχουν και πήρα έναν μαρκαδόρο και έβαψα το πρόσωπο του Spider-Man, έκανα όλα τα Legos του έγχρωμα και τώρα δεν χρειάζεται να τα βάφω πια».

Επιπλέον, η Bullock είπε ότι τα παιδιά της είναι ακόμα πολύ μικρά για να δουν την ταινία, παρόλα αυτά στην κόρη της αρέσει να φοράει τη μάσκα του πάνθηρα. «Της αγόρασα τη μάσκα πριν κυκλοφορήσει η ταινία και τώρα τρέχει σε όλο το σπίτι φορώντας της, το οποίο είναι και λίγο τρομακτικό ειδικά όταν είναι σκοτεινά».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.