Το μήνυμα της προέδρου Claire Underwood για την 4η Ιουλίου και το teaser της νέας σεζόν του «House of Cards»

Χθες, Τετάρτη, 4 Ιουλίου, στην πιο μεγάλη επέτειο των Ηνωμένων Πολιτειών, οι συντελεστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «House of Cards», δημοσίευσαν ένα νέο βίντεο-teaser.

Το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Robin Wright, παρουσιάζει την επιστροφή της Claire Underwood, της επερχόμενης τηλεοπτικής Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς επικοινωνεί ένα μήνυμα προς τους αμερικανούς πολίτες.

«Ένα μήνυμα από την Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», γράφει η λεζάντα στο Twitter και στο βίντεο ακούγεται:

«Ευτυχισμένη Ημέρα Ανεξαρτησίας σε...μένα. #Σειράμου», λέει η Wright, τονίζοντας ότι ήρθε επιτέλους η σειρά της να αναλάβει τον Λευκό Οίκο, πέντε σεζόν μετά τη μάχη του Frank Underwood για τον τίτλο.

Η έκτη και τελευταία σεζόν της δραματικής σειράς ξεκίνησε την παραγωγή νωρίτερα αυτό το χρόνο. Η πέμπτη σεζόν τελείωσε με τον Frank να αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου και την Claire να παίρνει τη θέση του.

Ο Kevin Spacey θα επέστρεφε στο ρόλο του Frank για την τελευταία σεζόν, αλλά οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του από μια σειρά ανδρών, συμπεριλαμβανομένου και του ηθοποιού Anthony Rapp, οδήγησαν στην απόλυσή του.

Η έκτη σεζόν θα εστιάσει στην Claire. Την Wright θα πλαισιώνουν και οι: Greg Kinnear, Diane Lane, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott, Boris McGiver και Cody Fern.