ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/03/2020 10:46 EET

Το μήνυμα του Ανδρέα Ανδρεάδη δίνει το στίγμα του Έλληνα ξενοδόχου

Ο διευθύνων σύμβουλος του Sani Resort, απευθύνεται με συγκινητικό τρόπο στους επισκέπτες του «World’s Leading Family & Beach Resort» στον κόσμο.

Eurokinissi/andreadis
Eurokinissi/andreadis

Με μια ανοικτή επιστολή, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος του Sani Resort, απευθύνεται με συγκινητικό τρόπο στους επισκέπτες του «World’s Leading Family & Beach Resort» στον κόσμο.

Ο κορυφαίος Έλληνας μάνατζερ, των Sani και Ikos Resort, ο άνθρωπος που ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων τοποθέτησε θεσμικά τον ελληνικό τουρισμό, εταίρο της ελληνικής κυβέρνησης και τον καταξίωσε διεθνώς, με λόγια απλά και κατανοητά, μιλά στους επισκέπτες του Sani Resort, υποσχόμενος ότι τόσο τώρα με τα προληπτικά μέτρα κατά το κορονοϊού, όσο και μετά, μόλις περάσει η θύελλα του ιού, το resort θα ανταποκριθεί σε υψηλές απαιτήσεις του κοινού.

Το μήνυμα αυτό, ουσιαστικά σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες ξενοδόχοι αντιμετωπίζουν πλέον τη μεγαλύτερη κρίση που διέρχεται μεταπολεμικά η ανθρωπότητα, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, απευθυνόμενοι στους επισκέπτες τους.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, επισημαίνει στην ανοικτή επιστολή ότι «τα τελευταία 50 χρόνια, η βασική αρχή του Sani Resort, ήταν πάντα η φροντίδα των φιλοξενουμένων μας ως μέλη της δικής μας οικογένειας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτή η βασική αξία καθοδηγεί όλους μας στη SANI ώστε να ανταποκριθούμε στο νέο κορονοϊό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε εσάς και τις οικογένειές σας. 

Είναι σαφώς μια μοναδική και σοβαρή πρόκληση που προκαλεί φυσικά αβεβαιότητες και ανησυχίες. Θέλω, όμως, να γνωρίζετε ότι συνεχίζουμε όχι μόνο να παρακολουθούμε αλλά και να αντιδρούμε στην κατάσταση, επιδεικνύοντας σταθερή αποφασιστικότητα να προσφέρουμε στους επισκέπτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοπεποίθηση. Όπως αναμένετε από εμάς, στο World’s Leading Family & Beach Resort, τα ήδη ισχυρά πρότυπα υγιεινής μας ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή μιας σειράς μέτρων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες οδηγίες του COVID-19 από τις διεθνείς και τοπικές αρχές. 

Έχοντας την ασφάλειά σας καθημερινά στο μυαλό μας αλλά και προετοιμάζοντας την μοναδική εμπειρία οικογενειακών διακοπών, που οι πελάτες μας αποκαλούν “Sani Magic”, είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο ήλιος θα λάμψει στο θέρετρό μας και θα δούμε ξανά τα χαρούμενα χαμόγελα των φιλοξενούμενών μας.»