Ουρές στο Madame Tussauds για το κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους έχουν το όνομα Harry ή Meghan.

Τα κέρινα ομοιώματα είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και είτε θα πετύχει τον αρχικό της σκοπό, δηλαδή να μοιάσει στην προσωπικότητα που θέλει να απεικονίσει, ή θα είναι μια πλήρης αποτυχία όπως έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές.

Ένα νέο κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle, αποκαλύφθηκε την Τετάρτη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds στο Λονδίνο και μάλιστα αποτελεί μια πολύ πιστή εικόνα της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Harry.

Η φιγούρα της Markle φοράει ένα πράσινο φόρεμα P.A.R.O.S.H καθώς και τη διαμαντένια βέρα της. Η Markle στέκεται δίπλα σε ένα ανανεωμένο κέρινο ομοίωμα του πρίγκιπα Harry, το οποίο κατασκευάστηκε με αφορμή τα 30α γενέθλιά του το 2014.

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για τον βασιλικό γάμο καθώς πλησιάζει η μέρα και δεχόμαστε ερωτήσεις από όλο τον κόσμο για το πότε μπορούν να το δουν από κοντά», δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου Madame Tussauds Edward Fuller.

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη εκεί έξω για το ζευγάρι και εμείς καλούμε τους Βρετανούς να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του βασιλικού γάμου στο μουσείο».

Οι φιγούρες θα είναι διαθέσιμες στο κοινό σαν ατραξιόν κατά τη διάρκεια μιας ειδικής bachelor εκδήλωσης, την παραμονή του γάμου. Προτεραιότητα στην είσοδο της εκδήλωσης θα δοθεί σε όσους έχουν το όνομα Harry ή Meghan.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.