Ο κόσμος του Star Wars στο νέο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϋ

Σ' ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.
Galaxy's Edge
Galaxy's Edge

Ο κόσμος του Πόλεμου των Αστρων έρχεται από ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά με σκοπό να αποτελέσει το μεγαλύτερο μονοθεματικό χώρο στα πάρκα της Ντίσνεϊ.

Το Galaxy’s Edge όπως θα ονομάζεται, είναι μία περιπέτεια στον πλανήτη Μπατού, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν το δικό τους ντρόϊντ και φωτόσπαθο, να έρθουν σε επαφή με το Πρώτο Τάγμα, τους Στρατιώτες της Αυτοκρατορίας αλλά και να βρεθούν μέσα σε ένα τεράστιο Millenium Falcon, οπού θα τους δοθεί η δυνατότητα να εκτελέσουν μια αποστολή με αερομαχία κόντρα στους Tie Fighters.

Το συγκεκριμένο πάρκο έκτασης 57 στρεμμάτων θα βρίσκεται σε ένα κόσμο πολύ μακριά σύμφωνα με τη νέα τριλογία του Πόλεμου των Αστρων, γι’αυτό άλλωστε δεν προβλέπεται να υπάρξει συνάντηση με τον Λουκ Σκάϊγουόκερ ή τον Νταρθ Βέϊντερ. Σίγουρα όμως γνώριμα πρόσωπα όπως οι ΡέΪ, Φιν, Κάϊλο Ρεν και βέβαια ο αγαπητός σε όλους Τσιουμπάκα θα αποτελέσουν τους βασικούς ήρωες καθώς οι επισκέπτες θα εξερευνούν τον επιβλητικό αυτό κόσμο.

Το Galaxy’s Edge πρόκειται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το καλοκαίρι που μας έρχεται στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ στην Καλιφόρνια και το Φθινόπωρο στο πάρκο της στο Ορλάντο της Φλόριντα, το γνωστό Hollywood Studios. Τα δύο πάρκα θα είναι σχεδόν ίδια, με ελάχιστες ίσως διαφορές που εκτός από τα κλασσικά εμπορικά μαγαζάκια που συναντάει κανείς σε όλα τα πάρκα της Ντίσνεϋ και βεβαίως της καντίνες θα υπάρξει και μία δασώδης περιοχή όπου οι Μαχητές της Αντίστασης θα έχουν τη βάση τους.

Galaxy's Edge
Galaxy's Edge

Η πρόσβαση στο Galaxy’s Edge θα περιλαμβάνεται στην γενική τιμή εισόδου των πάρκων της Ντίσνεϊ με εξαίρεση το κομμάτι που οι επισκέπτες θα θελήσουν να δημιουργήσουν το δικό τους φωτόσπαθο ή να αποκτήσουν ένα αντίγραφο - μοντέλο των R2-D2 ή ΒΒ-8.

Ο πρόεδρος των πάρκων της Ντίσνεϊ Μπόμπ Τσάπεκ ξεκαθάρισε πως οι επισκέπτες θα έχουν συνεχή επαφή με όλα όσα χαρακτηρίζουν τον Πόλεμο των Αστρων. «Δεν θα σου δίνεται η εντύπωση πως βρίσκεσαι σε θεματικό πάρκο. Τα πάντα θα είναι επιβλητικά» ήταν η δήλωσή του.

Αν και το Galaxy’s Edge βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή τα περισσότερα στοιχεία βρίσκονται στη θέση τους και απομένουν οι λεπτομέρειες φινιρίσματος καθώς και ο τελικός λειτουργικός έλεγχος.

Είθε η δύναμη να είναι μαζί μας!

Πηγή: Associated Presss