Το Πασχαλινό bazaar της Συλλογικής Πορείας Αγάπης είναι φέτος online

Eως και την Κυριακή, 25 Απριλίου.
.
.

H Συλλογική Πορεία Αγάπης μας προσκαλεί στην ανοιξιάτικη, πασχαλινή γιορτή της, η οποία θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Απριλίου, µέσω της ειδικής ιστοσελίδας της. Στο bazaar.poreiaagapis.gr, το οποίο θα είναι ενεργό κατά το συγκεκριµένο αυτό χρονικό διάστηµα, θα βρούμε τον πλήρη, ηλεκτρονικό κατάλογο των ειδών της Γιορτής.

Κατά το διάστηµα αυτό και αποκλειστικά στις ώρες λειτουργίας, 10 το πρωί έως 8 το απόγευµα, θα υπάρχει, επίσης, δυνατότητα άµεσης επικοινωνίας και εξυπηρέτησης από τους εθελοντές της ομάδας, στα τηλέφωνα: 210 3615975 & 210 3619744.

Με την βοήθεια τους, θα µπορούμε να επιλέξουμε και να παραγγείλουμε όµορφα δώρα για εμάς και τους αγαπηµένους μας, κάθε ηλικίας, από µια µεγάλη ποικιλία ειδών, φτιαγµένα από τους εθελοντές της ομάδας, όπως λαµπάδες, κοσµήµατα, µυρωδάτα σαπούνια και κεριά, αγνό λάδι, ζυµωτό ψωµί, τσάτνεϋ, µαρµελάδες, γλυκά κουταλιού, πασχαλινά κουλουράκια και πολλά άλλα γιορτινά γλυκά, σοκολατάκια και σοκολατένια αυγά, βαµµένα πασχαλινά αυγά, λικέρ, καθώς και αγνό µέλι, βιολογικά προϊόντα, παιχνίδια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, και πολλά - πολλά άλλα, επιλεγµένα πάντα µε προσοχή και φροντίδα.

Οι εθελοντές της ΣΠΑ, µε µεγάλη χαρά και τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας, θα µεταφέρουν τα δώρα μας, εντός 24 ωρών, µέχρι την πόρτα του σπιτιού μας, στην Αττική, ή θα τα αποστείλουν (κατόπιν συνεννόησης) σε οποιοδήποτε µέρος της χώρας µας ή και λίγο µακρύτερα - σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό.

Όταν η Γιορτή του «Μπαζάαρ» µας ολοκληρωθεί, το µοίρασµα αγάπης και χαράς όλων µας συνεχίζεται, σε ένα ακόµη «Μπακάλικο» της ΣΠΑ, το οποίο θα προσφέρει όπως εδώ και τόσα χρόνια, σε περισσότερους πλέον από χίλιους ανθρώπους, παιδιά και ενήλικες, τρόφιµα, είδη πρώτης ανάγκης, δώρα αγάπης, αλλά πάνω από όλα την ελπίδα και την επιβεβαίωση ότι δεν είναι ούτε µόνοι, ούτε ξεχασµένοι.