Το πιο όμορφο ‘ευχαριστώ’ από τους ONIRAMA στους δικούς μας ‘σούπερ ήρωες’

Το νέο τραγούδι των ONIRAMA είναι αφιερωμένο στους ήρωες χωρίς μπέρτα, που ήταν στην πρώτη γραμμή όταν τους χρειαστήκαμε.
ONIRAMA
ONIRAMA

Ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο, αλλά και συνάμα συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας μόλις πριν λίγους μήνες. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως όλοι μας δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο όταν έπρεπε. Ακούσαμε τους ειδικούς, κάναμε υπομονή και βγήκαμε νικητές από αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τίποτε, όμως, δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε και αυτούς τους ήρωες χωρίς μπέρτα να παλεύουν για εμάς στην πρώτη γραμμή.

Από το νοσηλευτικό προσωπικό, μέχρι τους ανθρώπους στα σούπερ μάρκετ που υπερέβαλαν εαυτόν, προκειμένου να μη μας λείψει τίποτε. Τους ανθρώπους που παρά τη σκοτεινή εκείνη περίοδο, φώτιζαν με το βλέμμα τους τη διάθεσή μας, κάνοντάς μας έστω και λίγο να ξεχαστούμε από τα όσα συνέβαιναν γύρω μας. Τους υπαλλήλους στα ταμεία, στα ράφια, στις αποθήκες. Η Lidl Ελλάς δήλωσε, κατ’αυτόν τον τρόπο, ευγνωμοσύνη προς όλους τους εργαζομένους της που ήταν δίπλα μας όταν τους χρειαστήκαμε περισσότερο από ποτέ.

Και τι πιο όμορφο και ανθρώπινο από ένα μελωδικό ‘ευχαριστώ’ για όλους αυτούς του ανθρώπους. Ένα μελωδικό ‘ευχαριστώ’ που αποφάσισε να τους πει η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τους ONIRAMA. “Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας”, ακούγεται στο ρεφρέν του νέου τραγουδιού που δημιούργησε το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη αποκλειστικά για την Lidl Ελλάς. Πόση αλήθεια μπορεί να χωρέσει μέσα σε μερικούς στίχους άραγε;

Οι ONIRAMA δημιούργησαν, αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι “Σούπερ ήρωας” προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο του lockdown.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, λοιπόν, σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live το τραγούδι που έγραψαν γι’ αυτούς τους σούπερ ήρωες χωρίς μπέρτα.

Ανάμεσα στο κοινό που είχε την τύχη να τους ακούσει ζωντανά βρέθηκαν εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό, ενώ όπως είναι λογικό τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Lidl Ελλάς αποφασίζει να πει το δικό της ‘ευχαριστώ’ στους ανθρώπους της. Στηρίζει εδώ και 20 χρόνια τους συνεργάτες της με προγράμματα ανάπτυξης, με ευκαιρίες εξέλιξης, με μισθούς άνω του μέσου όρου εργασίας και με επιπρόσθετες παροχές. Παράλληλα, την περίοδο της καραντίνας η Lidl Ελλάς χορήγησε έκτακτη παροχή συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας, τοποθέτησε διαχωριστικά πλεξιγκλάς στα ταμεία και προσέφερε σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στα άμεσα μέλη των οικογενειών τους, πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορoνοϊού Covid-19. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Απολαύστε το νέο τραγούδι των ONIRAMA, το οποίο σηματοδοτεί και το πιο όμορφο ‘ευχαριστώ’ που θα μπορούσαμε να πούμε σε όλους αυτούς τους ήρωες της ‘διπλανής πόρτας’. Τους ευχαριστούμε.