ΔΙΕΘΝΕΣ
24/09/2018 15:52 EEST | Updated 24/09/2018 17:34 EEST

Οπλοκατοχή στις ΗΠΑ: Μήνυμα μητέρας προς κόρη δείχνει το πρόβλημα

Marccophoto via Getty Images

Η ένοπλη επίθεση μιας γυναίκας σε κέντρο διανομής φαρμάκων στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι-μαζί με τη δράστη-ανάγκασε πολλούς να κρυφτούν σε χώρους του κτιρίου για να γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς. Οι σκέψεις αυτών των ανθρώπων πηγαίνουν κατευθείαν στην οικογένειά τους και τι θα συμβεί σε περίπτωση που χάσουν τόσο ξαφνικά τη ζωή τους. 

Τα μηνύματα αγάπης,όμως, μιας μητέρας που έστειλε με το κινητό της στην κόρη της, την ώρα που κρυβόταν, φοβούμενη για τη ζωή της έγιναν viral και όχι αδίκως.

Στα μηνύματα καταγράφονται οι τελευταίες σκέψεις της εκάστοτε μητέρας, ποθ φοβάται ότι τα λόγια αυτά θα είναι και τα τελευταία της. Δημοσιεύτηκαν στο Twitter από την ιδρυτή του λαικού κινήματος Moms Demand Action στις ΗΠΑ, Shannon Watts.

Στα μηνύματα η απελπισμένη μητέρα γράφει στην κόρη της:

«Σας αγαπώ και τους δύο όσο δε μπορείτε να φανταστείτε. Ένας ένοπλος δράστης είναι στο κτίριο/ Κρύβομαι/ Σ’αγαπώ/ Να προσέχεις τον πατέρα σου και τα κατοικίδια αν κάτι συμβεί» .

Η Shannon συμπληρώνει πως η οπλοκατοχή στις ΗΠΑ πρέπει να σταματήσει για να μη ζούμε με τον φόβο ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να σκοτωθούν ανά πάσα στιγμή.

Η μητέρα βρίσκεται εν τέλει ασφαλής, δίπλα στον σύζυγο, την κόρη και τα κατοικίδια της, όπως επιβεβαιώνουν χρήστες του Twitter.

Sponsored Post