Βίντεο: Δείτε πώς θα είναι η υπόγεια σήραγγα του Ελον Μασκ όταν τελειώσει

Βίντεο: Δείτε πώς θα είναι η υπόγεια σήραγγα του Ελον Μασκ όταν τελειώσει

To πρώτο υπόγειο συγκοινωνιακό της τούνελ είναι πλέον γεγονός και αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (26/12). Η σήραγγα αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της εταιρίας Boring Company που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Τesla, Έλον Μασκ και χει μήκος μόνο 1,6 χιλιόμετρα. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δικτύου που θα διευκολύνει τη μακροχρόνια κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Λος Άντζελες.

Τα τροποποιημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σήραγγα και να ταξιδεύουν με ταχύτητες έως και 240 μίλια την ώρα, εξηγεί ο Μασκ.

Σύμφωνα με ποστ στο twitter του επιχειρηματία πριν από περίπου δέκα μέρες, σε λίγους μήνες θα δίνεται η ευκαιρία για δωρεάν βόλτες στο κοινό, αυτό όμως θα γίνεται μόνο μετά από ειδική πρόσκληση, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει.

Τα εγκαίνια του τούνελ θα γίνουν με μια μικρή καθυστέρηση δεδομένου ότι όπως είχε ανακοινωθεί αυτά θα πραγματοποιούνταν γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Ο ιδιοκτήτης της Tesla δικαιολογήθηκε για το συμβάν, τόνισε όμως πως «θα πρόκειται για κάτι περισσότερο από τα εγκαίνια ενός απλού τούνελ».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργεί η πολυσυζητημένη σήραγγα βρίσκονται εδώ

Δημοφιλή