Η ιδιόρρυθμη σύντροφος του Έλον Μασκ είναι ένα μυστήριο

Mετά από αρκετούς μήνες, ο Έλον Μασκ και η Γκράιμς πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση, φουντώνοντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί. Την πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί ήταν στο Met Gala του Μαΐου και έκτοτε... τίποτα. Μέχρι χτες, που η μυστηριώδης 30χρονη μελαχρινή με την απόκοσμη ομορφιά πόζαρε και πάλι στο πλευρό του 47χρονου εφευρέτη-επιχειρηματία. Και δεν ήταν μόνοι τους, καθώς στην παρέα τους βρίσκονταν οι 14χρονοι δίδυμοι γιοι του, Ξαβιέρ και Γκρίφιν και οι 12χρονοι τρίδυμοι γιοι του, Κάι, Σάξον και Ντάμιαν.

Μάλιστα, πρόσφατα γράφτηκε ότι η Γκράιμς ήταν η αφορμή για το ακατανόητο τουίτ του Μασκ, που του στοίχισε τη θέση του Προέδρου στην Tesla.

Ποια είναι η Γκράιμς

Γεννημένη ως Κλερ Ελίζ, η Γκράιμς είναι τραγουδίστρια, παραγωγός και δημιουργός, ενώ στο βιογραφικό της εμφανίζεται και ως «οπτική καλλιτέχνιδα». Είναι καναδικής καταγωγής, ενώ πρόγονοί της προέρχονται και από την Ουκρανία.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και χαρακτηριστικό της είναι το ψέλλισμα στην ερμηνεία της.

Θεωρείται από κάποιους μούσα της μόδας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την σχεδιάστρια Στέλα Μακάρτνεϊ.

Πως γνωρίστηκαν

Η γνωριμία της με τον δισεκατομμυριούχο έγινε μέσω διαδικτύου. Ο Μασκ είχε κάνει ένα αστείο για την τεχνητή νοημοσύνη μέσω twitter και, όπως αποδείχθηκε, η τραγουδίστρια είχε γράψει ένα τραγούδι με το ίδιο αστείο. Οι followers το επεσήμαναν στον Μασκ, καλώντας τον να τη ζητήσει σε ραντεβού, όπως και προφανώς έκανε.