Τομ Χανκς: Με την Ρίτα Γουίλσον θα κάνουμε το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μας

Ο 64χρονος ηθοποιός μιλά για τον κορονοϊό από τον οποίο νόσησε, τα φετινά Χριστούγεννα και την τελευταία του ταινία.
.
Joshua Roberts / Reuters
.

Ο Τομ Χακνς κι η Ρίτα Γουίλσον θα κάνουν το εμβόλιο για τον Covid - 19 αλλά θα περιμένουν την σειρά τους για να συμβεί αυτό.

Ο 64χρονος σταρ εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Today του NBC όπου συζήτησε τα πλάνα του ζευγαριού να κάνουν το εμβόλιο περίπου εννέα μήνες μετά την διάγνωσή τους από κορονοϊό όταν βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Ο Τομ Χανκς απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το εμβόλιο δημοσίως, ενώ μιλώντας για τα Χριστούγεννα που, στην περίπτωση της οικογένειάς του τουλάχιστον, θα είναι «σε παύση», ανέφερε ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει όλα του τα ψώνια.

Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι βρίσκεται αγκαζέ με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Στην συνέντευξη, ο αμερικανός, βραβευμένος ηθοποιός μίλησε για την νέα ταινία «News of the world» στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος έναν βετεράνο του αμερικανικού εμφυλίου ο οποίος θα βρεθεί να προστατεύει ένα ορφανό κορίτσι που υποδύεται η 12χρονη γερμανίδα Ελενα Ζένγκελ. Σκηνοθετημένη από τον Πολ Γκρίνγκρας, η ταινία αναδεικνύει τα χαρίσματα που έχουν κάνει τον Χανκς έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς σε παγκόσμια κλίμακα: πάθος, ενσυναίσθηση και το χάρισμα ενός σταρ σύμφωνα με την New York Post σε άρθρο με τίτλο «Ο Τομ Χανκς κερδίζει την Δύση».

To Variety, τέλος, έχει αναφέρει ότι η Universal πούλησε τα δικαιώματα της διανομής της ταινίας στο Netflix. Το πρώτο γουέστερν του Τομ Χανκς κυκλοφορεί ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΠΗΓΗ: Today