Ο Τομ Χανκς βρήκε την ταυτότητα μίας κοπέλας στο πάρκο και τώρα την ψάχνει για να της την δώσει πίσω

NEW YORK, NY - OCTOBER 04:  Actor Tom Hanks attends the 53rd New York Film Festival - 'Bridge Of Spies' at Alice Tully Hall, Lincoln Center on October 4, 2015 in New York City.  (Photo by Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)
NEW YORK, NY - OCTOBER 04: Actor Tom Hanks attends the 53rd New York Film Festival - 'Bridge Of Spies' at Alice Tully Hall, Lincoln Center on October 4, 2015 in New York City. (Photo by Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

Ο Τομ Χανκς μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να τον αγαπάμε.

Ο διάσημος ηθοποιός που τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την επισκέπτεται κάθε χρόνο, αφού έχει σπίτι στην Αντίπαρο, βρήκε την φοιτητική ταυτότητα μία κοπέλας από το Πανεπιστήμιο Fordham στο πάρκο και ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter, προκειμένου να της την δώσει πίσω.

«Λόρεν, βρήκα την φοιτητική σου ταυτότητα στο πάρκο. Εάν την χρειάζεσαι ακόμη, το γραφείο μου μπορεί να σου την φέρει», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ενώ υπέγραψε ως «Hanx» και κάλυψε το επώνυμο της κοπέλας με τον αντίχειρά του.

Και ευγενικός και διακριτικός, ο Χανκ, ο οποίος είναι τόσο γλυκός που υπέγραψε και το tweet του. Βέβαια, αυτή η ευγενική του χειρονομία δεν έμεινε ασχολίαση από τους χρήστες του twitter που έσπευσαν να αστειευτούν, με μερικά ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένα σχόλια!

Ακόμα δεν έχουμε μάθει αν η Λόρεν πήρε πίσω την ταυτότητά της, αλλά είναι σίγουρα τυχερή!

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.