Το top-10 των κορυφαίων βίντεο του 2018 στο youtube

Τα κλικ που σάρωσαν.
CBS News Videos

To Google έδωσε στη δημοσιότητα τα κορυφαία βίντεο του youtube για το 2018 και η λίστα θα εκπλήξει πολλούς. Δεν μιλάμε για τα μουσικά βίντεο που έχουν το δικό τους top-10, αλλά τα βίντεο άλλου περιεχομένου που γίνονται trending από την πρώτη μέρα.

(Φιλική συμβουλή: Αγνοείστε το 10 και το 9 και ξεκινήστε από το 8, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στο 2)

10. NGƯỜI TRONG GIANG HỒ PHẦN 6 | LÂM CHẤN KHANG | FULL 4K | TRUYỀN NHÂN QUAN NHỊ CA | PHIM CA NHẠC 2018

Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά, γιατί δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Έχει πάντως 63 εκατομμύρια προβολές και πιθανότατα πρόκειται για ασιατική, νεανική ταινία. Πάμε παρακάτω τώρα.

9. “Behan Bhai Ki School Life” by Amit Bhadana

Πρόκειται για ένα ινδικό βιντεάκι διάρκειας δέκα λεπτών, για τη ζωή στο σχολείο. Αυτά. Σχεδόν 41 εκατομμύρια views.

8. “Cobra Kai Ep 1 - ‘Ace Degenerate’ - The Karate Kid Saga Continues” by Cobra Kai

Eσείς το ξέρατε ότι το Κarate Kid έχει επιστρέψει δυναμικά στη μικρή οθόνη; Πάντως, 52 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει στο youtube το πρώτο επεισόδιο. Και ναι, παίζει ο Ραλφ Μάτσιο και ο ξανθός που έκανε τον κακούλη! Λίγα λόγια για την υπόθεση, όπως γράφουν και στις κριτικές ταινιών:Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του Τουρνουά All Valley Karate, ο Johnny Lawrence ανοίγει ξανά το περίφημο karate dojo του Cobra Kai και η αντιπαράθεση LaRusso-Lawrence της εφηβείας μας αναθερμαίνεται, όταν έρχονται και πάλι αντιμέτωποι.

7. “Build Swimming Pool Around Underground House” by Primitive Survival Tool

Δύο νέοι που μένουν σε ένα φτωχικό καλυβάκι, αποφασίζουν να φτιάξουν μια πρωτόγονη πισίνα. Με πολύ κόπο, πατέντες και πολλούς κουβάδες νερό, στο τέλος τα καταφέρνουν. Το βιντεάκι τους το έχουν δει 91 εκατομμύρια άνθρωποι.

6. “Portugal v Spain - 2018 FIFA World Cup Russia™ - MATCH 3” by FIFATV

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και μόνο. Που περιμέναμε να είναι περισσότεροι από 66 εκατομμύρια.

5. “Do You Hear “Yanny” or “Laurel”? (SOLVED with SCIENCE)” by AsapSCIENCE

Ένα επιστημονικό βιντεάκι που αξίζει να δείτε και εσείς και οι φίλοι σας. Γιατί το βέβαιο είναι ότι οι μισοί θα ακούσουν Yanny και οι άλλοι μισοί Laurel, όσο και αν επιμένετε ότι αυτό που ακούσατε εσείς είναι το σωστό. Το βιντεάκι, που έχει 50 εκατομμύρια προβολές, συνοδεύεται και από επιστημονική εξήγηση.

4. “Walmart yodeling kid” by Sonell Official

Για λόγους που δεν γνωρίζουμε ένα παιδάκι στέκεται στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ και τραγουδάει με πάθος. Το ενδιαφέρον είναι ότι τραγουδάει πολύ καλά, πολύ δυνατά ένα κάντρι τραγουδάει, κάνοντας μάλιστα και φαλτσέτο! Επίσης φοράει καουμπόικες μπότες. Το ξανθογάλανο, ταλαντούχο αγοράκι έχει 60 εκατ. views.

3. “we broke up” by David Dobrik

Δεν πρόκειται για clickbait. Πραγματικά, σε αυτό το βίντεο αυτό το ζευγάρι, που έκανε μαζί βίντεο τα τελευταία χρόνια, χωρίζει. Ή μάλλον ανακοινώνει, με κλάματα και φωνές από το κορίτσι, ότι χωρίζουν μετά από δύο χρόνια, γιατί έχουν αποξενωθεί. Ανακοινώνουν επίσης ότι θα παραμείνουν φίλοι και προειδοποιούν τους μελλοντικούς συντρόφους τους να μην ζηλεύουν τη φιλία τους. Εκείνος είναι γλυκούλης, εκείνη το χάνει από το μελό και την υστερία. Με την περίπτωσή τους ασχολήθηκαν 47 εκατομμύρια θεατές.

2. “Real Life Trick Shots 2” by Dude Perfect

Αυτό το βίντεο έχει σπάσει το φράγμα των 100 εκατ. views, με 135 εκατομμύρια μέχρι στιγμής. Με πολύ καλά δουλεμένη μουσική υπόκρουση, παρακολουθούμε κάτι φοβερούς τύπους να κάνουν απίστευτα κόλπα ή να είναι απίστευτα τυχεροί την ώρα του βίντεο... Τους λένε Dude Perfect και δικαιολογούν απόλυτα το ψευδώνυμο τους. Η πεμπτουσία της λαϊκής ρήσης «σου πηγαίνουν όλα δεξιά». Δείτε τους, είναι απολαυστικοί!

1. “To Our Daughter” by Kylie Jenner

Η Κάιλι Τζένερ δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο της βασίλισσας των social media. Όταν, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, ανέβασε στο youtube το βιντεάκι-αφιέρωμα στην εγκυμοσύνη και το μωρό της, 77 εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να τη δουν. Εσείς;