ΔΙΕΘΝΕΣ
16/08/2018 16:12 EEST | Updated 16/08/2018 17:30 EEST

Τραμπ: Το αγαπημένο μας δολάριο...

Carlos Barria / Reuters

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανήρτησε tweet επισημαίνοντας την οικονομική ανάπτυξη που διανύει η χώρα του. Αναλυτικότερα, έγραψε:

 H οικονομία μας είναι καλύτερη από ποτέ. Τα χρήματα ρίχνονται στο αγαπημένο μου δολάριο, τα κέρδη των εταιρειών είναι υψηλότερα από ποτέ, ο πληθωρισμός είναι χαμηλός και η επιχειρηματική αισιοδοξία είναι υψηλότερη από ποτέ Για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες προστατεύουμε τους εργαζομένους μας.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να αφήσει ασχολίαστη την εκστρατεία που οργανώνουν τα ΜΜΕ της χώρας εναντίον του. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τραμπ γράφει:

Tα ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων είναι από την αντίθετη πλευρά. Αυτό είναι πολύ κακό για την Υπέροχή μας Χώρα. ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Ιδιαίτερη τιμή στα σημερινά tweets του Τραμπ κατέχει η εφημερίδα Boston Globe που ξεκίνησε την εκστρατεία κατά του αμερικανού προέδρου. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

Η μετοχή της Boston Globe, που πωλήθηκε στην αποτυχημένη New York Times για 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια (συν 800 εκατομμύρια δολάρια σε ζημίες και επενδύσεις) ή 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια, πωλήθηκε στη συνέχεια από τους Times για 1 δολάριο. Τώρα η Globe είναι σε σύγχυση μαζί με άλλες εφημερίδες για τον ελεύθερο Τύπο.

Να σημειωθεί ότι περισσότερα από 300 ΜΜΕ συστρατεύονται εναντίον του Τραμπ  Αναλυτικότερα, πρόκειται να δημοσιεύσουν συντονισμένα άρθρα απάντησης στις επανειλημμένες επιθέσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προς τον Τύπο, ξεκινώντας την εκστρατεία τους από σήμερα, Πέμπτη.

Sponsored Post