Τραγικός θάνατος για Σουηδή, «Λύθηκε» το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την παρέσυρε

Νεκρή στους Πάδες Κόνιτσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μία 59χρονη τουρίστρια.
.
.
Eurokinissi

Τραγική κατάληξη είχε για μία 59χρονη η εκδρομή στην Κόνιτσα, καθώς εντοπίστηκε νεκρή. Πιθανολογείται ότι την παρέσυρε το ΙΧ της, το οποίο είχε λυμένο χειρόφρενο.

Η 59χρονη γυναίκα είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να μεταβεί στην Κόνιτσα, όπου θα έμενε για κάποιες μέρες έτσι ώστε να παρακολουθήσει εκδηλώσεις της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Η άτυχη γυναίκα επρόκειτο να φτάσει στην πόλη της Ηπείρου την Παρασκευή, ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στη φίλη της που την ανέμενε για να τη φιλοξενήσει. Οι οικείοι της ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνισή της, χθες Σάββατο (10/6) και σήμερα δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή στους Πάδες.

Σύμφωνα με το epiruspost, η έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα. Με το πρώτο φως της μέρας, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σημείο «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός της φέρεται να ήταν ένα απίστευτο δυστύχημα.

Όπως προκύπτει η γυναίκα είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια είχε βγάλει τραπεζάκι και καρέκλα τα οποία βρέθηκαν τοποθετημένα στην άκρη του δρόμου, πιθανώς για να γευματίσει. Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είχε δέσει ασφαλίσει το αυτοκίνητο με το χειρόφρενο κι εκείνο άρχισε να τσουλάει. Στην προσπάθειά της να το σταματήσει, πιθανώς παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να επέλθει ο θανάσιμος τραυματισμός της. Τα ακριβή αίτια ερευνώνται από τις Αρχές κι από τον ιατροδικαστή που θα κάνει την νεκροψία-νεκροτομή.

Δημοφιλή