Τζεφ Γκόλντμπλουμ: 109 σελίδες με κανόνες ασφαλείας στο «Jurassic World: Dominion»

Και το μέτρο από το οποίο εξαιρούνται στη Βρετανία οι Αμερικανοί ηθοποιοί και τα συνεργεία.
Toby Melville / Reuters

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ δήλωσε ότι στο καστ της ταινίας «Jurassic World: Dominion» δόθηκαν «109 σελίδες» με κανόνες ασφαλείας τις οποίες πρέπει να διαβάσει πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία Jurassic Park το 1993, είπε στο Entertainment Tonight ότι το καστ μεταβαίνει στη Βρετανία «όπου υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα», προσθέτοντας «θα είμαστε πολύ ασφαλείς, νομίζω».

«Μας έδωσαν 109 σελίδες. Επένδυσαν την καρδιά και την ψυχή τους, και πολλά χρήματα, για να διασφαλίσουν ότι θα είμαστε ασφαλείς. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες, αλλά όλοι -συνεργείο και καστ- θα είμαστε σε καραντίνα σε ένα είδος προστατευμένου περιβάλλοντος. Και θα κάνουμε τεστ και ό,τι άλλο απαιτείται».

Στο τρίτο σίκουελ του Jurassic Park, ο 67χρονος Τζεφ Γκόλντμπλουμ θα είναι ξανά μαζί με τους Σαμ Νιλ και Λόρα Ντερν, πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αρχικά τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά σταμάτησαν τον Μάρτιο λόγω πανδημίας.

Ενώ οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες προτού εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε ότι το μέτρο δεν θα επιβληθεί για τους ηθοποιούς και τα κινηματογραφικά συνεργεία των blockbusters του Χόλιγουντ που ταξιδεύουν στη χώρα για δουλειά.

Η εξαίρεση τέθηκε σε ισχύ μετά από συζήτηση του υπουργού Πολιτισμού ττης Βρετανίας Όλιβερ Ντόουντεν και του ηθοποιού Τομ Κρουζ, ο οποίος θα κάνει μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible 7» στη Βρετανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, People

Πήγαινε στην αρχική σελίδα