Βίντεο: «Είμαι στο καπό του αυτοκινήτου μου ενώ τρέχει, κάποια προσπαθεί να το κλέψει»

Βίντεο: «Είμαι στο καπό του αυτοκινήτου μου ενώ τρέχει, κάποια προσπαθεί να το κλέψει»

Σε σκηνικό από ταινία παραπέμπει βίντεο που εμφανίστηκε στο Ίντερνετ στις αρχές της εβδομάδας, όπου ένας άνδρας εμφανίζεται γαντζωμένος στο καπό του αυτοκινήτου του ενώ αυτό...τρέχει, με την πρώην του στο τιμόνι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, σε δρόμο από το Μπρόουγουορντ προς το Μαιάμι- Ντέιντ, και κατεγράφη από οδηγό αυτοκινήτου που βρισκόταν δίπλα. Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να μιλά στο τηλέφωνό του, καλώντας την αστυνομία, ενώ το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Local 10 News, προέκυψε ότι ο άνδρας είναι ο 22χρονος Τζούνιορ Φράνσις, και στο τιμόνι βρισκόταν η 24χρονη πρώην του, Πατρέσα Ίσιντορ, η οποία και συνελήφθη.

Όπως είπε στο Local 10 News ο Φράνσις, έχουν μια «πολύπλοκη» σχέση, και μια κόρη πέντε χρονών. Όσον αφορά στο συμβάν με το αυτοκίνητο, που ανήκει και στους δύο, είπε ότι το βράδυ της Κυριακής το ήθελαν και οι δύο, αλλά η Ίσιντορ τον πρόλαβε, με τον ίδιο να πηδά πάνω στο καπό για να την εμποδίσει να φύγει- αλλά αυτή έβαλε μπροστά τον κινητήρα και ξεκίνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Ίσιντορ ήθελε το αμάξι για να πάει να πάρει το παιδί τους από σπίτι ενός συγγενούς.

Σύμφωνα με τον οδηγό Ντάνιελ Μίντα, που κατέγραψε το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής, ο Φράνσις και η Ίσιντορ φαίνονταν να μιλούν μέσω των κινητών τους, με το αυτοκίνητο να πιάνει υψηλές ταχύτητες, άνω των 100 χλμ ανά ώρα. Ωστόσο, ο Φράνσις είπε στο Local 10 News ότι στην πραγματικότητα μιλούσε με την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πόσο...ψύχραιμος ακούγεται στη συνομιλία του με την αστυνομία ο Φράνσις- ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να προβεί σε μηνύσεις σε βάρος της μητέρας της κόρης του. Παρόλα αυτά, μιλώντας στον σταθμό, είπε ότι «ακόμα τρέμει», και ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. «Αυτή η γυναίκα θα με σκοτώσει. Στα αλήθεια θέλει να με σκοτώσει» είπε σχετικά.

Δημοφιλή