Βίντεο: Καρέ-καρέ η δράση του 19χρονου που «χτυπούσε» καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.
|
n
n

Βίντεο που αποκαλύπτει τη δράση διαρρήκτη, ο οποίος «χτυπούσε» καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ένας 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της 27 Φεβρουαρίου στη Νίκαια. Ο 19χρονος μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του εισέρχονταν σε καταστήματα, με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης και αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, με χρηματικά ποσά.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ανωτέρω καθώς και βιντεοληπτικό υλικό που αποτύπωσε τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια κλοπών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) ZERELLARI ( o ν) Marino του Shkelqim και της Marieta , γεννηθέντα την19-7-2001 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-08-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα