ΔΙΕΘΝΕΣ
20/02/2018 18:42 EET | Updated 20/02/2018 19:06 EET

Βίντεο: Το μοντέλο που απήχθη στην Ιταλία για να πωληθεί online ως σκλάβα του σεξ δείχνει τον χώρο όπου κρατήθηκε

Βίντεο όπου η Βρετανίδα Κλόε Έιλινγκ- το μοντέλο από τη Βρετανία που φέρεται να απήχθη για να πωληθεί online ως σκλάβα του σεξ- εμφανίζεται να «ξεναγεί» την ιταλική αστυνομία στην αγροικία όπου κρατήθηκε, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Έιλινγκ υποστηρίζει πως απήχθη και κρατήθηκε για έξι ημέρες στο Πεδεμόντιο της Ιταλίας, αφού είχε παραπλανηθεί για να πάει σε μια υποτιθέμενη φωτογράφηση στο Μιλάνο.

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

 

Ο 30χρονος Λούκαζ Χέρμπα από την Πολωνία δικάζεται για τη φερόμενη απαγωγή, η οποία έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Είχε συλληφθεί αφού πρώτα είχε απελευθερώσει την Έιλινγκ στο βρετανικό προξενείο.

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

 

Την 20χρονη φέρεται να είχε απαγάγει μια οργάνωση με την ονομασία «Μαύρος Θάνατος» (Black Death). Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Έιλινγκ ναρκώθηκε στο στούντιο όπου ήταν να γίνει η φωτογράφηση, τοποθετήθηκε μέσα σε μια βαλίτσα και μεταφέρθηκε σε μια αγροικία, όπου κρατήθηκε έγκλειστη, μέσω της χρήσης κεταμίνης.

 

 

Στο βίντεο φαίνεται να οδηγεί αστυνομικούς στην αγροικία και να τους δείχνει τα σημεία όπου ήταν δεμένη. Επίσης, τους έδειξε το χωριό όπου πήγε με τον Χέρμπα για να αγοράσει πράγματα.

 

Shot by @garrylakephotog 📸

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

 

Οι συνήγοροι της Έιλινγκ σημειώνουν πως όλα δείχνουν ότι η εξιστόρηση των γεγονότων από πλευράς της παρουσιάζει τα πραγματικά γεγονότα, καθώς η ίδια είχε οδηγηθεί να πιστέψει ότι θα την σκότωναν αν προσπαθούσε να διαφύγει, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσον τα πράγματα έγιναν έτσι- με τη συνήγορο του Χέρμπα να λέει πως όλα φαίνονται να υποδεικνύουν πως σκοπός της φερόμενης απαγωγής ήταν να δημιουργήσει θόρυβο και να βγει στις ειδήσεις.

 

 

(με πληροφορίες από Sky News, Telegraph)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post