Βρήκαν πόδι και παπούτσι σε ιαματική πηγή του εθνικού πάρκου Γελοουστόουν

Το Άμπις Πούλ έχει βάθος 16 μέτρα και η θερμοκρασία είναι περίπου 60 βαθμούς Κελσίου.
KAREN BLEIER via Getty Images

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών επιβολής του νόμου στο Εθνικό Πάρκο Γελοουστόουν των ΗΠΑ, μετά τον εντοπισμό ενός ποδιού μέσα σε ένα παπούτσι, το οποίο επέπλεε σε ιαματική πηγή του εθνικού πάρκου.

Η σχετική ανακάλυψη έγινε την περασμένη Τρίτη (16/8) στο Άμπις Πούλ, στο νότιο τμήμα του Γελοουστόουν και οι αρχές αποφάσισαν να σφραγίσουν προσωρινά το Γουέστ Θάμπ Γκέισερ Μπάσιν και το πάρκινγκ που βρίσκεται στο πλάι του.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ερευνούν τώρα την υπόθεση, και δήλωσαν ότι πιστεύουν πως το εύρημα αυτό συνδέεται με τον θάνατο ενός ατόμου τον Ιούλιο.

Είπαν ακόμη, ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της 31ης Ιουλίου, όμως δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο ή τον εντοπισμό του ατόμου που πέθανε, αναφέρει το NBCMontana.

Πάντως, στο ότι το πάρκο δεν είχε καμία πρόσθετη πληροφορία για το τι συνέβη, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του πάρκου Morgan Warthin την Πέμπτη (18/8) .

Το Άμπις Πούλ που βρίσκεται δυτικά του Γουέστ Θάμπ της λίμνης Γελοουστόουν, έχει βάθος 16 μέτρα και η θερμοκρασία είναι περίπου 60 βαθμούς Κελσίου, είπαν οι αξιωματούχοι του πάρκου.

Στις εν λόγω ιαματικές πηγές έχουν τραυματιστεί ή σκοτωθεί οι περισσότεροι άνθρωποι στο Γελοουστόουν, σε σχέση με τα υπόλοιπα φυσικά αξιοθέατα της περιοχής.

Το λιγότερο 22 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τραυματισμούς που σχετίζονται με πηγές μέσα και γύρω από το πάρκο από το 1890, έκαναν γνωστό αξιωματούχοι του πάρκου.

Δημοφιλή